Humorister

Humor er så mangt og kan fremføres gjennom flere underholdningsformer. Stand up, musikalsk humor, imitasjoner og parodier. Eller som skjult teater. Nedenfor kan du klikke deg videre og lese mer om hva de ulike humoristene gjør. Finner du likevel ikke den du leter etter, er det uansett stor sjanse for at vi kan hjelpe deg med akkurat det. Bare ta kontakt!

HENNING STRANDEN – mannen med de tusen stemmer

Stranden briljerer med stemmebruk som tar pusten av de fleste. Henning har et spesielt talent – og det krever musikalsk dyktighet til å gjøre det han gjør. Han ”bryter” ned sanger vi alle kjenner med sine helt spesielle versjoner, eller han imiterer andre artister og bruker morsomme bevegelser og fortreffelig mimikk.

Les mer

Maria Mohn – endelig en ny kvinnelig humorist

Mulig at Maria selv ikke tenkte for 5-6 år siden at hun kunne gå inn under kategorien humorister. Nå er hun heller ikke blitt en renspikka komiker, men du verden for noen lange skritt hun har tatt i den retning på rimelig kort tid. De som først og fremst beundrer og setter stor pris på […]

Les mer

MARIA MOHN OG HENNING STRANDEN – et fyrverkeri av en duo!

I sjangeren musikalsk humor og parodier, er denne duoen helt fersk. Men de har allerede fått ry på seg for å være en ny stjerneduo med stort underholdningspotensiale og talent. Det hele startet med suksesshowet ”Mysteriet vårs – en musikalsk huskestue” på Oscarteateret i sommeren 2012.

Les mer

Eldar Vågan – publikumsfrier av rang

Eldar er både et humoristisk og musikalsk unikum, noe som ikke skal være egnet til å overraske noen. Hans småabsurde fantasi er ubeskrivelig, det samme hans lekne humør og muntre oppsyn. Vi kjenner ham selvfølgelig som låtskriver og gitaristen, men han er dessuten en tekstforfatter av et slikt slag det ikke finnes mange av – […]

Les mer

Frode Alnæs – elsker sitt publikum!

Hr. Alnæs er alltid travel og produktiv innenfor de ulike musikalske områdene han til enhver tid beveger seg i. Gitarist, komponist, programleder, konferansier, entertainer og humorist. Mange hatter, mange knagger – og han behersker og briljerer med dem på sin personlige og åpne måte. Men så er Frode artisten og komponisten som konsekvent forsøker å […]

Les mer

LINN SKÅBER – humordronningen

Kvinnen som gjør alle sider av komikerfaget. Linn Skåber har i løpet av karrieren medvirket i en rekke revyer, kabareter, spillefilmer og TV-produksjoner. Men hun har også hatt flere seriøse roller, både på film og teater. Denne vinteren vil hun være å se sammen med Hege Schøyen og komikerkometen "Cess" - Cecilie Steinmann Nees i "Latter på Latter" på hovedscenen på Latter.

Les mer

Simon Andersen – vår alles «Wenche Foss».

Simon har gitt oss ubetalelige stunder i sin rollefigur som "Wenche Foss". Han var også personlig venn med Norges største diva, og har nærmest ubegrenset lisenes for å gjøre denne parodien til de fleste sammenheng. Men Simon er så mye mer....

Les mer

ALEX ROSÈN – flyter over av morsomme historier og poenger

Alex er på mange måter showbizens alt-mulig-mann, han har gjort – og fremdeles gjør han det meste. Nå er det først og fremst som stuntreporter de fleste kjenner ham best, noe han startet med i ungdomsprogrammet "U" i 1991. Derfra og frem til nå har det blitt de utroligste oppgaver for stuntreporter Rosèn og han gjør dem med bravur.

Les mer

Nicolay Ramm – ramm på det meste!

Nicolay har for lengst bekreftet sitt store talent med sin grensesprengende kreativitet som programleder, konferansier og komiker. For de som har fulgt med i sportssendinger på NRK de siste årene – vet hva vi snakker om. Med utrolige reporterstunts, veldig uvanlige intervjuvinklinger og til dels pompøse sanger om idrettsstjerner og hendelser, har Nicolay Ramm fått […]

Les mer

NORDIC TENORS – genial vokalhumor av meget høy klasse!

Nordic Tenors vant Komiprisen for beste nykommer i 2006 og har siden opptrådt som syngende toastmastere i HM Kong Haralds 70-årsdag og under åpningen av operaen i Bjørvika. De kombinerer utsøkt musikalitet med intelligent og elegant humor, italiensk lidenskap og britisk coolness, vidd og varme.

Les mer

LOUIS JACOBY -herlig humor, nesten på kanten til det burleske

Er det riktig å plassere Louis Jacoby inn under humorister? ”Er ikke han visesanger, da?”, er spørsmålet vi ofte får. Men Louis er så visst en stor humorist, noe han ikke minst bekrefter i de hylende morsomme kåseriene han har skrevet. Og de er det mange av! Derfor finner Louis ofte temaer i kåseriene som kan passe en arrangørs bransje, tema eller anledning. Det gjør ham veldig anvendelig til anledninger som er opptatt av interne poenger eller ønsker et skjevt blikk på sin egen bransje.

Les mer

JAN-ROBERT HENRIKSEN – internasjonal klasse!

Komikeren og buktaleren, Jan-Robert Henriksen (1 mann – 99 stemmer) gjør et show som ikke har sin make i Norden. Komikeren festspiller gjennom flere hylende morsomme karakterer, med en teknikk som tar pusten fra deg. Publikum og kritikere har ristet av latter og gitt stående ovasjoner.

Les mer

ERIK MOGENO – forbløffende dyktig – og morsom!

Erik Mogeno blir sett på som en av landets yngste komikere med bl.a. buktaling som spesialitet. Men i showene underholder han også med stand up, magi, parodier og imitasjoner. Veldig mange imitasjoner, faktisk. Våren 2010 deltok han i Norske Talenter på TV2 og kom helt til finalen med buktaling (Erik & Kalle), og etter det har han levd av underholdningen.

Les mer

Tom Mathisen – ellevill komiker!

Men Tom Mathisen er så mye mer enn en komiker. Han har faktisk utgitt over 40 plater, først med visegruppen Snu og deretter - der vi kjenner ham best fra - som medlem i Prima Vera sammen med Herodes Falsk og Jahn Teigen. Dette samarbeidet medførte år etter år med spinnvill komikk og slagere som ”Det er en fin dag”, ”Piker, Vin og sang” og ”Det er Norge som er bra”.

Les mer

Dennis Storhøi – folkekjær artist og skuespiller

Vi kjenner nå spesielt godt til Dennis Storhøi gjennom NRK-serien "Kampen om tungtvannet" og tidenes seerrekord. Storhøi har en mangfoldig karriere bak seg som skuespiller. Den er rett og slett imponerende. Debuterte 1985 på Den Nationale Scene og var fast ansatt på Oslo Nye Teater. I 1988 debuterte han på filmlerretet i ”Kamilla og tyven”. Han har spilt mot Antonio Banderas, han har gjort Peer Gynt og uttallige tv-serier, show og forestillinger.

Les mer

HENRIK MORKEN NIELSEN

Henrik Morken Nielsen er skuespiller, komiker, konferansier og foredragsholder. Han har spilt i ulike TV-serier og spillefilmer, og han har underholdt flere hundre bedrifter i hele Norge. Med sine hysterisk morsomme humorforedrag om salg, kommunikasjon og motivasjon har Henrik gjennom årenes løp blitt en svært etterspurt foredragsholder og konferansier.

Les mer

SIGRID BONDE TUSVIK – frekk med et stort smil!

Sigrid ble som mange vet mamma i våres og har derfor vært borte fra scenen en stund, men nå er hun med for fullt - nesten i alle fall. Hun er med i Torsdag kveld fra Nydalen-gjengen utover høsten og vinteren. I høst gikk også Tv2 programmet "Sigrid blir mamma" hvor vi fikk en nærmere titt inn i hennes privatliv.

Les mer

PER INGE TORKELSEN -en sann klovn!

Alle har et forhold til Per Inge. Bare spør pensjonistene. Per Inge er klovnen som tør der andre tier. Den som tør å trø på ømme tær. En klovn skal se på samfunnet med et skråblikk. Det er dette Per Inge lever av. Per Inge er uforutsigbar, det eneste som er sikkert er at han er morsom. Han tar opp dagsaktuelle temaer på sin egen personlige måte, og han er ikke redd for å gå løs på autoritetene. Han ønsker å spøke med alt, og han er innom det meste. Han provoserer på en måte som tvinger deg til å tenke nytt og annerledes.

Les mer

GEIR GJELTEN – glimrende humor for næringslivet!

Rundstjeling av dine arbeidskolleger – er det morsom underholdning? Jepp – når det gjøres av Geir Gjelten, så. Med glimt i øyet, lun humor og en verbal mitraljøse utsetter Geir Gjelten publikum for lommetyveri, svindel og bedrag. Og han er ypperlig som konferansier eller toastmaster under middagen. Grundig planlegging, profesjonell og uanstrengt gjennomføring. Alt i […]

Les mer

GT-SARA – et humorunikum!

GT-Sara har en helt spesiell og ganske utrolig bakgrunn som artist, men det er først i godt voksen alder hun virkelig har fått et gjennombrudd. Hun er nærmest blitt en kultfigur i norsk underholdningsbransje. Hun elsker å spre glede og viser en genuin lidenskap for å underholde sitt publikum.

Les mer

PUNCHLINE – lattergaranti!

Punchline er en humor- og vokalgruppe fra Oslo. De fire artistene har satt sammen et lite minishow spesielt for julebordsesongen. Innslaget består av fire utdannede sangere/skuespillere som leverer elleville revysketsjer kombinert med vakker a capellasang. Denne gruppa er alene om å utøve sin sjanger i Norge.

Les mer

ROAR BREKKE – et fysisk fyrverkeri!

Roar Brekke debuterte som komiker allerede i 1997, og over 2000 opptredener og 4 helaftens show senere er han bedre enn noensinne. Har fått en rekke strålende anmeldelser og har spilt for fulle hus i Bergen, Haugesund, Oslo, Stavanger – og en lang rekke kulturhus over hele landet.

Les mer

Yngve Skomsvoll

Når Yngve Skomsvoll ikke skriver manus for noen av de største humorprogrammene på TV, er han ute på veien med sitt eget standup-show! Du har kanskje sett ham på «Latter Live» på NRK1, «Brille», «Neste sommer», «Roast fra Chat Noir», eller i gangsterkomedien «Tomme tønner 2». Yngve leverer ekte stand up, slik det opprinnelig var […]

Les mer

Humoristen Jonas Rønning

Jonas er både komiker, skuespiller, tekstforfatter og regissør. Han er en av landets mest kjente stand-up komikere og har reist Norge rundt med sine show siden forrige årtusen. I 1997 slo han igjennom med showet sitt STAND UP & GO. Jonas har hatt flere roller på film og TV, sist i OKKUPERT. Han har vært […]

Les mer

Humoristen Klaus Sonstad

Klaus Sonstad – alltid med gullkorn og underfundig humor! Klaus som egentlig er utdannet journalist, kjenner vi fra utallige radio- og tv-program. Om det er P3-programmet «Are og Odin» eller som programleder på TV, sist med «Familieduellen» på TV2. Men som komiker er nok Klaus mest kjent som sauebonden «Odin Jensenius». Og Odin han kan […]

Les mer

Henrik Støren – uten tvil en kommende komiker!

Henrik er definitivt en up-coming-artist innenfor sjangeren musikalsk humor. Men også dyktig på imitasjoner. Tekstene er veldig gode og bekrefter at Henrik har den rette teften for å skrive humoristiske nummere der han fremføre sanger med morsomme og aktuelle poenger. I Henriks imitasjoner kan man bl.a. treffe på Edvald Boasson Hagen, Magnus Carlsen, Tore Andrè […]

Les mer

Henrik Støren og Armand Viik – En slagkraftig kombo!

I forbindelse med julebordsesongen 2019 satte vi sammen to artister til en kombo vi fikk utrolig gode tilbakemeldinger på. En komplett underholdningspakke med musikalsk humor kombinert med skjult teater og stand up. Henrik Støren med sin musikalske humor ble presentert som kveldens artist. Men før det – og underveis i middagen – ville man etter […]

Les mer

Armand Viik – En snakkis hver eneste uke siden!

Hvem har ikke han klart å lure? Fra hotelldirektører til ingeniører, fra kemnere til mediefolk, og mange, mange flere. Ofte er det som servitøren «Bjørn-Otto» eller litaueren «Andrius» som på gebrokkent norsk/engelsk også kan finne på å tilby gjestene hans brors snekkertjenester – eller hans kone som frisør – uten kvittering. Skatt Sør «fikk gjennomgå» […]

Les mer