Foredragsholdere

Under enhver konferanse og i ethvert seminarprogram engasjeres noen eksterne foredragsholdere. I tillegg til de faglige kompetente, benyttes stadig nye profilerte medianavn innen idretten, næringslivet, reklame og kultur, men også artister fra underholdningsbransjen. Det kan være som et friskt pust på slutten av fagdagen, eller rett og slett et tulleforedrag fremført som skjult teater. Vi presenterer her noen foredragsholdere innenfor ulike temaer og sjangere. Kikk også på listen nederst over andre gode og kjente foredragsholdere.

Velg foredragsholdere til ditt firmaevent

Veldig ofte velger næringslivet eller det statlige og kommunale, en foredragsholder isteden for et underholdningsinnslag, og det knyttes gjerne til slutten av en hektisk møtedag, eller som et naturlig innslag på agendaen under f.eks. en konferanse. Det er en tendens til at man engasjerer foredragsholdere som kan motivere og ikke minst, spille på humor og underholdning. Dermed kan man si at mange av dagens foredragsholdere, er «entertainere».

Einar Lunde – NRK-giganten

Ingen har vært ankermann i så mange nyhetssendinger på norsk TV som Einar Lunde. Da han hadde sin siste sending mandag 27.sept. 2010, var det på dagen 40 år etter at han ledet sin første Dagsrevy som den første faste programleder i NRK-flaggskipets historie.

Les mer

DAG ERIK PEDERSEN – aldri god alene

Noen mener han ble NRK- sportens redning, nytt blod og et friskt innslag blant "den gamle garde" i rikskanalen. I tillegg var han dyktig, språkmektig, og stilte litt annerledes spørsmål til svette og nesedryppende idrettsstorheter enn det som var vanlig.

Les mer

JARLE ANDHØY – berserkturene – alt de opplevde, alt de strevde, alt de så….

Denne friske ekspedisjonsgjengen, som kanskje skiller seg ut fra andre ekspedisjoner vi har sett på TV-skjermen med sin rett-frem-stil, har i alle fall gått rett hjem i stuene hos folk. Dette er et veldig engasjerende og levende foredrag som kan favne et bredt spekter av mennesker fra det kommunale og statlige, til privat og næringsliv. Alle får en kick av det...

Les mer

BLI BEST MED JULIUS TALLULAH

En vanvittig foredragsparodi av og med skuespiller og komiker Henrik Morken Nielsen! Ønsker du et friskt og humoristisk underholdningsforedrag om salg, kommunikasjon og motivasjon under en konferanse, kick off, et jubileum, eller på et seminar? Gjør deg klar for et foredrag du og dine medarbeidere sent vil glemme!

Les mer

KARI- ANNE SØRENG STENSRUD – hersketeknikker og grensesetting

Har du kjent deg overkjørt i ulike situasjoner og lurt på hva som egentlig skjedde? Har du mottatt komplimenter som gjør at du må påta deg enda mere jobb/ansvar? Eller har noen fått deg til å føle deg mindreverdig/dum? Kari-Anne Søreng prosjektleder, manager og seniorkonsulent, har laget et foredrag som belyser og berører situasjoner vi opplever nesten daglig. For noen så intenst at det går ut over helsa og gjør oss syke. Hersketeknikker kan vi møte på overalt. I møte med dem i arbeidssituasjoner kan vi ikke alltid ignorere dem eller håpe at de går over av seg selv. Ikke alle er klar over at de bruker hersketeknikker...

Les mer

ALEX ROSÈN – vid erfaringsbredde og enormt tilpasningsdyktig

Alex Rosèn ble kjent for det norske folk som stuntjournalist i ungdomsprogrammet «U» høsten 1991. Han har etter dette deltatt i en rekke TV-programmer både som gjest, programleder og stuntreporter. Alex har også hatt en karriere som vokalist i flere band - og som soloartist. Alex har også vært dommer i TV2 programmet ”Norske Talenter” .

Les mer

JAN ROBERT HENRIKSEN – ut med daglig leder – inn med daglig gleder

Humoristen Jan-Robert Henriksen kommer her i en ny innpakning. Komikeren setter humor som dagsorden i et foredragsformat, og hele veien ligger hans bakgrunn som humorist og entertainer som en plattform for hans budskap. Han liker å provosere og være vågal, og tar tilhørerne med på en reise fullspekket av så mye humor og ny lærdom, og ikke minst gapskratt til glede for deg selv – og alle rundt deg.

Les mer

PER INGE TORKELSEN – Humor på arbeidsplassen

Per Inge Torkelsen har arbeidet profesjonelt som klovn i over 20 år. Klovnens viktigste oppgave er å se samfunnet med et skråblikk, se situasjoner og problemer fra en annen synsvinkel. Klovnen bruker humor som virkemiddel og medisin. Per Inge holder foredrag om hvordan vi skal bruke humor i dagliglivet. På arbeidsplassen, i hjemmet, og også i forbindelse med livskriser.

Les mer

HASSE THORBJØRNSEN – en for alle, alle for en

Hasse Thorbjørnsen har holdt foredrag og vært entertainer siden 1984. Hans livserfaring har han fått via følgende yrker: Yrkesoffiser, Selger, Salgssjef og Direktør, Samt et år på Chat Noir med Dag Frøland i 79/80. Som entertainer best kjent som imitator, språk og dialekter.

Les mer

Sigvart S. Leipingen

Få fart på salget med Sigvart S. Leipingen. Et vanvittig foredrag som fungerer godt som oppstart, avbrekk eller avslutning på det faglige programmet. Sigvart er mannen norsk næringsliv har ventet på! Han informerer om de underligste knep man kan benytte seg av for å komme seg opp og frem i næringslivet.

Les mer

Foredragsholderen Klaus Sonstad

Klaus Sonstad har mye på hjertet og derfor mye å by på som ren foredragsholder. Han har en rekke foredrag som passer godt inn i faglige settinger og som tilpasses tema for dagen. SE OG BLI SETT» Et humoristisk foredrag om mellommenneskelig kommunikasjon – på jobb og i livet. Klaus tar for seg likheten mellom […]

Les mer

Armand Viik – Foredrag

Armand er fortsatt ukjent for de fleste, men denne mannen har i over 13 år vært blant Norges-eliten i skjult teater, og Armands herlige karakterer garanterer en stor humoropplevelse. Han er som spesialist å regne – i «faget». Hans foredragsholder «Bjørn-Otto», som er fra Kyrksæterøra, holder sine foredrag innenfor ulike temaer, selv om nok hans […]

Les mer