Foredragsholdere

Under enhver konferanse og i ethvert seminarprogram engasjeres noen eksterne foredragsholdere. I tillegg til de faglige kompetente, benyttes stadig nye profilerte medianavn innen idretten, næringslivet, reklame og kultur, men også artister fra underholdningsbransjen. Det kan være som et friskt pust på slutten av fagdagen, eller rett og slett et tulleforedrag fremført som skjult teater. Vi presenterer her noen foredragsholdere innenfor ulike temaer og sjangere. Kikk også på listen nederst over andre gode og kjente foredragsholdere.

Velg foredragsholdere til ditt firmaevent

Veldig ofte velger næringslivet eller det statlige og kommunale, en foredragsholder isteden for et underholdningsinnslag, og det knyttes gjerne til slutten av en hektisk møtedag, eller som et naturlig innslag på agendaen under f.eks. en konferanse. Det er en tendens til at man engasjerer foredragsholdere som kan motivere og ikke minst, spille på humor og underholdning. Dermed kan man si at mange av dagens foredragsholdere, er «entertainere».

Foredragsholderen Klaus Sonstad

Klaus Sonstad har mye på hjertet og derfor mye å by på som ren foredragsholder. Han har en rekke foredrag som passer godt inn i faglige settinger og som tilpasses tema for dagen. SE OG BLI SETT» Et humoristisk foredrag om mellommenneskelig kommunikasjon – på jobb og i livet. Klaus tar for seg likheten mellom […]

Les mer

Armand Viik – Foredrag

Armand er fortsatt ukjent for de fleste, men denne mannen har i over 13 år vært blant Norges-eliten i skjult teater, og Armands herlige karakterer garanterer en stor humoropplevelse. Han er som spesialist å regne – i «faget». Hans foredragsholder «Bjørn-Otto», som er fra Kyrksæterøra, holder sine foredrag innenfor ulike temaer, selv om nok hans […]

Les mer

Irina Lee – en positiv energibombe!

Irina Lee har gjennom det siste tiåret etablert seg som en tydelig stemme i samfunnsdebatten, som journalist, forfatter og foredragsholder. Gjennom hennes siste foredrag ønsker hun å sette søkelyset på hvordan vi kan ta oss gjennom vanskelige tider, slik som hele samfunnet har fått erfare siden den 12. mars 2020. Bygg trygghet, tillit og trofaste […]

Les mer

KARI- ANNE SØRENG STENSRUD – hersketeknikker og grensesetting

Har du kjent deg overkjørt i ulike situasjoner og lurt på hva som egentlig skjedde? Har du mottatt komplimenter som gjør at du må påta deg enda mere jobb/ansvar? Eller har noen fått deg til å føle deg mindreverdig/dum? Kari-Anne Søreng prosjektleder, manager og seniorkonsulent, har laget et foredrag som belyser og berører situasjoner vi opplever nesten daglig. For noen så intenst at det går ut over helsa og gjør oss syke. Hersketeknikker kan vi møte på overalt. I møte med dem i arbeidssituasjoner kan vi ikke alltid ignorere dem eller håpe at de går over av seg selv. Ikke alle er klar over at de bruker hersketeknikker...

Les mer

Sigvart S. Leipingen

Få fart på salget med Sigvart S. Leipingen. Et vanvittig foredrag som fungerer godt som oppstart, avbrekk eller avslutning på det faglige programmet. Sigvart er mannen norsk næringsliv har ventet på! Han informerer om de underligste knep man kan benytte seg av for å komme seg opp og frem i næringslivet.

Les mer

ALEX ROSÈN – vid erfaringsbredde og enormt tilpasningsdyktig

Alex Rosèn ble kjent for det norske folk som stuntjournalist i ungdomsprogrammet «U» høsten 1991. Han har etter dette deltatt i en rekke TV-programmer både som gjest, programleder og stuntreporter. Alex har også hatt en karriere som vokalist i flere band - og som soloartist. Alex har også vært dommer i TV2 programmet ”Norske Talenter” .

Les mer

JAN ROBERT HENRIKSEN – ut med daglig leder – inn med daglig gleder

Humoristen Jan-Robert Henriksen kommer her i en ny innpakning. Komikeren setter humor som dagsorden i et foredragsformat, og hele veien ligger hans bakgrunn som humorist og entertainer som en plattform for hans budskap. Han liker å provosere og være vågal, og tar tilhørerne med på en reise fullspekket av så mye humor og ny lærdom, og ikke minst gapskratt til glede for deg selv – og alle rundt deg.

Les mer

DAG ERIK PEDERSEN – aldri god alene

Noen mener han ble NRK- sportens redning, nytt blod og et friskt innslag blant "den gamle garde" i rikskanalen. I tillegg var han dyktig, språkmektig, og stilte litt annerledes spørsmål til svette og nesedryppende idrettsstorheter enn det som var vanlig.

Les mer