Sigrid Bonde Tusvik – frekk, med stort smil!

Sigrid Bonde Tusvik har i løpet av de siste årene blitt en av landets mest populære komikere. Hun har alltid mye på hjerte. Dette uttrykker hun gjennom kruttsterk standup, musikalske innslag eller karakterer.

Hun er kjent for sitt skråblikk på samfunnet, sine selvskrevne sanger på gitar, tulleforedrag spesialskrevet for firmamarkedet, og sine improviserte vitser og hysteriske påfunn på scenen.

I sitt repertoar har hun også flere ulike karakterer. Mange av dem er kommet gjennom hennes deltagelse i Torsdag kveld fra Nydalen. Men vi husker godt parodien på den svenske Hollywoodfruen Anna Anka fra Komiprisen 2010, samt glamourmodellparodien Sienna, som harselerer med typiske Paradise Hotel-deltakere.

De senere årene har hun jobbet mye sammen med Lisa Tønne, sammen utgjør de ”Tusvik & Tønne”, Norges største podcast med flere hundretusener faste lyttere hver uke. Duoen har også laget to sceneforestillinger som har gått for fulle hus og strålende anmeldelser «Skamme seg!» og «Tusvik & Tønne». Sistnevnte ble også til flere programmer på TV2.

Hun har både musikalsk og fysisk humor i showene sine. Sigrid er god på å ta kontakt med publikum fra scenen, og liker å ha spesiallaget tekster til oppdragene sine. Det dukker stadig opp sanger eller powerpointer om dem hun opptrer for. Hun er god på improvisasjon og er kjent for å være energisk og blid på scenen. Det er blitt sagt om Sigrid at hun er en komiker med baller, og med hennes rå stil, der hun snakker ut om det meste, kan nok dette stemme.

Sigrid Bonde Tusvik har jobbet med standup siden 2003. Egentlig er hun utdannet tekstforfatter på Westerdals School of Communication.