Partymusikk

Her har vi samlet en flott bukett av våre fremste eksponenter for dansbar partymusikk.
Det er alt fra one-man-band til ni-manns band. Noen behersker de fleste musikksjangere, noen fokuserer på de største slagerne fra et par tiår, og noen bare øser ut den ene hit`en etter den andre. Kanskje til og med noen guilty pleasures! Felles for dem alle: De SKAL underholde sitt publikum! Men, igjen – finner du ikke akkurat det bandet du tenkte på, kan likevel sannsynligheten for at vi kan hjelpe deg være stor. Vår kontaktflate på band har bredt omfang.

3′STEMT – sterk musikalsk trio!

Bak trioen 3`Stemt er det dyktige musikere med bred erfaring fra alle type spillejobber. Ergo; De passer til de fleste anledninger. Besetningen består av Geir Mathiesen på gitar og vokal og Torodd Bjørkestrand keyboards og vokal (som begge også danner duoen Double Trouble). Med seg har de Kristine Masch, en rutinert og allsidig sanger.

Les mer

JoyPops – friskt og energisk

JoyPops Party- og Backingband er et ferskt og energisk band som spesialiserer seg på supertighte versjoner av fengende låter fra de siste fire tiår. De har ett hovedmål: Å få alle ut på dansegulvet! Bandet består av seks av de råeste, unge musikerne Oslo har å by på, alle med lang erfaring fra musikkbransjen. På […]

Les mer

Eva Iselinn & The Suits – sterk vokalist og helstøpt band

Eva Iselinn & The Suits er et nimanns soul- og funkband med Eva Iselinn Erichsen i spissen. De har ETT oppdrag: Å gi deg musikken du ikke visste at du elsket og å få deg til å danse! Med drivende rytmer, blåsere og korister – og ikke minst rå vokalprestasjoner – vil bandet gi deg […]

Les mer

SNIPPSNAPP – tikkende partybomber!

Party- og danseduoen, SnippSnapp, består av Jon og Espen Lysebo. De går alltid ut med det for øye å underholde sitt publikum og levere en musikalsk helaften spekket med slagere fra de siste tiår.

Les mer

BROTHERS – voldsomt populære!

Enormt populære Brothers kommer fra Larvik i Vestfold. Duoen består av Trond Jensen (vokal, keyboard, saksofon) og Arild Jensen (vokal, gitar og keyboard ). Brothers har reist land og strand rundt med sitt allsidige repertoar i snart femten år. Duoen er altetende når det gjelder musikkstiler, her spilles alt fra 70, 80 og 90-tallsmusikk – men også svensk, norsk og nyere popmusikk.

Les mer

ROLF OLAV RINGKJØB – musiker av ypperste klasse!

En sjelden dyktig one-man-band som like godt kan passe på puben, firmafesten eller et privat lag. Han er beryktet i positiv forstand for sine After Ski-spillinger på Kvitfjell og Hemsedal. Rolf har en egen evne til å tilpasse seg anledningens karakter og med sitt vinnende vesen får han alltid god kontakt med publikum.

Les mer

RADIOJAM – et av Norges beste coverband!

Få coverband i Norge har hatt gleden av å underholde så mange mennesker som Radiojam har gjort de siste årene. Karismatiske musikere som gir publikum en stor musikalsk opplevelse, kombinert med kjente sanger folk flest har hørt før, har blitt en vinnerformel.

Les mer

Playmore – det groover, det ER party

Playmore er et nyoppstartet partyband med fokus på lekenhet og kvalitet. Besetningen har spilt sammen i over 10 år, men først nå slått på stortromma med nytt konsept. Musikerne har tidligere spilt i Evas Essens, nå satses det i 2020 med nytt konsept og ny vokalist. Og for en vokalist de har fått med seg. […]

Les mer