Partymusikk

Her har vi samlet en flott bukett av våre fremste eksponenter for dansbar partymusikk.
Det er alt fra one-man-band til ni-manns band. Noen behersker de fleste musikksjangere, noen fokuserer på de største slagerne fra et par tiår, og noen bare øser ut den ene hit`en etter den andre. Kanskje til og med noen guilty pleasures! Felles for dem alle: De SKAL underholde sitt publikum! Men, igjen – finner du ikke akkurat det bandet du tenkte på, kan likevel sannsynligheten for at vi kan hjelpe deg være stor. Vår kontaktflate på band har bredt omfang.

ROLF OLAV RINGKJØB – musiker av ypperste klasse!

En sjelden dyktig one-man-band som like godt kan passe på puben, firmafesten eller et privat lag. Han er beryktet i positiv forstand for sine After Ski-spillinger på Kvitfjell og Hemsedal. Rolf har en egen evne til å tilpasse seg anledningens karakter og med sitt vinnende vesen får han alltid god kontakt med publikum.

Les mer

BROTHERS – voldsomt populære!

Enormt populære Brothers kommer fra Larvik i Vestfold. Duoen består av Trond Jensen (vokal, keyboard, saksofon) og Arild Jensen (vokal, gitar og keyboard ). Brothers har reist land og strand rundt med sitt allsidige repertoar i snart femten år. Duoen er altetende når det gjelder musikkstiler, her spilles alt fra 70, 80 og 90-tallsmusikk – men også svensk, norsk og nyere popmusikk.

Les mer

SNIPPSNAPP – tikkende partybomber!

Party- og danseduoen, SnippSnapp, består av Jon og Espen Lysebo. De går alltid ut med det for øye å underholde sitt publikum og levere en musikalsk helaften spekket med slagere fra de siste tiår.

Les mer

FUS! – skikkelig humørspredere!

Duoen fus! består av Elling S. Hem (gitar og vokal), og Gunnar J. Hansen (piano og kor). De to i fus! har spilt sammen stort sett hele livet i forskjellige besetninger, de siste fem årene som duo. De spiller på puber, events, privat etc., nesten over hele Norge. Repertoaret består utelukkende av velkjente låter, med stor variasjon i sjangre.

Les mer

DOUBLE TROUBLE – en musikalsk meget sterk duo

Det er virkelig allroundkvaliteter over Double Trouble og de er rimelige altetende på musikksjangre, men det er først og fremst fra 60 og 70-tallets pop og rock, noe disco, samt 80-talls pop og nyere slagere som er hovedingrediensen i deres repertoar. I tillegg har de mye sving på repertoaret. De kan gjøre noen standard jazzlåter og de kan spille behagelig og rolig taffel, for eksempel under en middag.

Les mer

3′STEMT – sterk musikalsk trio!

Bak trioen 3`Stemt er det dyktige musikere med bred erfaring fra alle type spillejobber. Ergo; De passer til de fleste anledninger. Besetningen består av Geir Mathiesen på gitar og vokal og Torodd Bjørkestrand keyboards og vokal (som begge også danner duoen Double Trouble). Med seg har de Kristine Masch, en rutinert og allsidig sanger.

Les mer

BLUE JEANS BAND – en musikalsk bauta av et band!

Bandet har nå hatt sitt virke i snart 30 år, og assosieres fremdeles med sitt varemerke; høy musikalitet. Man har sluttet å turnere landet rundt, men finner heller sine oppdragsgivere blant næringsliv, foreninger, og en del private arrangører på Østlandet. Den lange fartstiden har også gitt bandet en sikrere hånd med publikum, og det legges vekt på en sjarmerende og humørfylt tone ovenfor det danseglade folk.

Les mer

HIT STATION – distinkt og rett på sak!

Navnet kan kanskje assosieres til en radiokanal - din favoritt radiokanal! Og det er nettopp det dette egentlig dreier seg om - trioen Hit Station leverer nesten alt av radiohits du kan tenke deg. Og det gjøres så overbevisende med en sjelden live feeling. Det er ikke så ofte vi hører musikere som er så distinkte fra scenen, som tar seg bra ut og låter så knallbra.

Les mer

RADIOJAM – et av Norges beste coverband!

Få coverband i Norge har hatt gleden av å underholde så mange mennesker som Radiojam har gjort de siste årene. Karismatiske musikere som gir publikum en stor musikalsk opplevelse, kombinert med kjente sanger folk flest har hørt før, har blitt en vinnerformel.

Les mer

JoyPops

JoyPops Party- og Backingband er et ferskt og energisk band som spesialiserer seg på supertighte versjoner av fengende låter fra de siste fire tiår. De har ett hovedmål: Å få alle ut på dansegulvet! Bandet består av seks av de råeste, unge musikerne Oslo har å by på, alle med lang erfaring fra musikkbransjen. På […]

Les mer

Eva Iselinn & The Suits

Eva Iselinn & The Suits er et nimanns soul- og funkband med Eva Iselinn Erichsen i spissen. De har ETT oppdrag: Å gi deg musikken du ikke visste at du elsket og å få deg til å danse! Med drivende rytmer, blåsere og korister – og ikke minst rå vokalprestasjoner – vil bandet gi deg […]

Les mer

Playmore

Playmore er et nyoppstartet partyband med fokus på lekenhet og kvalitet. Besetningen har spilt sammen i over 10 år, men først nå slått på stortromma med nytt konsept. Musikerne har tidligere spilt i Evas Essens, nå satses det i 2020 med nytt konsept og ny vokalist. Og for en vokalist de har fått med seg. […]

Les mer