Nicolay Ramm – ramm på det meste!

22.06.2017 | Humorister, Nyheter

Nicolay har for lengst bekreftet sitt store talent med sin grensesprengende kreativitet som programleder, konferansier og komiker. For de som har fulgt med i sportssendinger på NRK de siste årene – vet hva vi snakker om.

Med utrolige reporterstunts, veldig uvanlige intervjuvinklinger og til dels pompøse sanger om idrettsstjerner og hendelser, har Nicolay Ramm fått fritt spillerom til å nesten bruke hele sitt underholdningsregister. Men vi aner at det vil komme mye mer fra den kanten i årene fremover.

Og hva har han ikke fått gjennomført på veldig kort tid som komiker og programleder? Det er enormt mye!

Han startet karrieren som sportsjournalist i VG og NRK, frem til han ble programleder for nettsatsingen Helt Ramm på NRK og programmene knyttet til idrettsmesterskap, som Helt Ramm – Gi litt Falun, Helt Ramm – Pling i Kollen, Helt Ramm – Lahtikrampe og Helt Ramm – VinterLOL.

Nicolay har vært programleder for Idrettsgallaen 2016 (sammen med Anne Rimmen) og 2019 (sammen med Tiril Sjåstad Christiansen), og gjentar suksessen i 2020 (sammen med Birgit Skarstein). Han har også ledet MGP Jr. i to omganger, i 2016 med Ingrid Gjessing Linhave og i 2017 sammen med Mikkel Niva. I 2018 vant han publikumsprisen under Gullruten.

For Nicolay går det sport i å få kjente idrettsutøvere til å stille opp på de merkeligste ting, og resultatet er den ene viralsuksessen etter den andre på nett. Nicolay er en konferansier av rang, i tillegg en mester til å parodiere, og ingen idrettspersonligheter er trygge når han inntar scenen.

Nicolay kan engasjeres til lukkede events som konferansier, eller som rent underholdningsinnslag med ilagte parodier. Nicolay kan også lage VB i forkant av et arrangement med tilpasset innhold. Noe han også brenner for er å gjøre improvisert piano/gitar-sang – der og da.