Sangartister

MARIA MOHN – helstøpt artist med mange talenter

Etter at Maria kapret en 6.plass i Idol 2011 har det skjedd mye i karrieren. Veldig mye, faktisk. Hun har gitt ut egen plate – ”Today`s a yesterday tomorrow”. Og fra den singler som ”Bedtime stories”, ”Her shoes” og siste - ”Happy song”. Alle 3 pent plassert på enten itunes og ”Ukas nye norske” i Radio Norge, eller diverse spillelister.

Les mer

Kim Wigaard – en mangfoldig artist og sanger i eliteklassen

Kim er en allsidig artist med lang tid i norsk musikkbransje. Han har jobbet både nasjonalt og internasjonalt med musikaler, revyer, opera og kabaret. Kim har sunget på den Norske Opera og Ballet, Off-Broadway i New York og hatt utsolgt konsert i Oslo Konserthus. Kim har en bred utdannelse fra Norsk Musikkhøyskole, Oslo Academy of […]

Les mer

VIGDIS WISUR – en av Norges beste kvinnelige sangere med en misunnelsesverdig formidlingsevne

Gjennom en konsert med Vigdis sitter man igjen med følelsen av å ha blitt overdrysset med gaver, små og store. Hver strofe, hver tekstbit, hvert vers eller refreng er pakket ubenhørlig inn og formidlet til deg som publikummer fra en varm, jordnær og ikke minst – ærlig artist. Hun trenger ikke noe staffasje eller glamorøse effekter, Vigdis, det holder med hennes nydelige stemme og naturlige vesen. Og vi takker og bukker.

Les mer

Anders Strøm – du blir bergtatt.

  Vi ble mektig imponert – rett og slett bergtatt – da vi hørte Anders Strøms versjon av Adeles «When we were young». Det er ikke alle artister forunt å lage gode versjoner av store hits. Anders har den evnen. Han har den rette respekten for låten og med den formidlingsevnen og forståelse av tekst, […]

Les mer

OPERA I TIDEN – klassiske perler på en snor

Disse tre jentene presenterer operasang i nære, intime settinger så vel som på store scener. To sangere og en pianist fremfører arier, duetter, musikal, romanser og lieder med sjarme, humor og seriøsitet. Opera i Tiden ønsker å nå frem til alle og enhver med operaverdens vakre musikk – i avslappede eller formelle omgivelser; med korte innslag eller hele konserter; i eksklusive kostymer eller dongeri. De passer inn i enhver setting. Det er kun fantasien som kan stå i veien for en unik opplevelse!

Les mer