Maria Mohn og Henning Stranden – et fyrverkeri av en duo!

Rundt denne superduoen har det haglet med store ord og sterke referanser fra både folk i bransjen og de mange arrangører som har engasjert dem. Noen har til og med døpt dem til; «De nye Hege Schøyen og Øivind Blunck!». Vel, store sko å fylle, men faktisk er det mange likhetstrekk.

Veldig ofte får vi tilbakemeldinger fra arrangører som skriver; «Du sa de var veldig gode, men at de var så dyktige – det hadde vi nesten ikke drømt om. Hvor kan vi høre dem neste gang?» Faktum er også at flere firmaer har benyttet Maria og Henning mer enn en gang. Nevner noen: Statens Vegvesen, Orkla, Canon Norge AS, Temposeminaret.

Siden deres første show i 2012 har det blitt flere i ettertid, både jule- og sommershow. På City Scene i 2013 – sammen med Hans-Petter Moen og Kim Wifladt fra show- og vokalgruppen Cheezy Keys – satte de opp sommershowet «Showboys». Bransjefolk og anmeldere var sikre i sin sak – terningkast 5! Det ble mange godord fra spesielt folk fra show- og revymiljøet med Tom Sterri i spissen.

Siden den gang har det vært mye eventjobbing der de enten har ikledd seg konferansierrollen kombinert med humoristiske innslag, eller de har lagt inn flere korte underholdningsdrypp på slutten av fagdagen og gjennom hele middagen. Det mest vanlig er dog at de gjør et 30-45 min show på slutten av en middag.

De var å se på samme lag i Beat for Beat den 22. april 2016.

Men det hele startet med suksesshowet «Mysteriet…

Referanser:

Jeg vil bare på vegne av alle lederne i Skatt sør takke for en fantastisk dag på Park hotell i Sandefjord i går. Showet var helt rått!! Jeg har fått tilbakemeldinger fra alle deltagerne, og de er mektig imponerte. Det ble så bra med små «drypp» hele dagen. Takk for at dere underholdt oss, jeg skulle gjerne ha hørt på dere i mange timer til. Lenge siden jeg har ledd så mye, samtidig hørt så fantastiske stemmer.

– Anne Mette Kjær Haga, Skatt sør

Maria og Henning var fabelaktig flinke, og det har kommet mange positive tilbakemeldinger fra deltagerne, både samme kveld og senere.
Jeg sa fra til Henning og Maria at vi var veldig fornøyd, men gi dem gjerne den gode tilbakemeldingen igjen J

– Britt-Tone Sandbakken, ABB

Tusen takk for et fantastisk show! De var helt fantastiske!
Det er bare å si ifra hvis du ønsker referanse fra oss.

Ann-Katrin J. Nosowski, IST AS