Barneunderholdning

Underholdning for de minste kan være så mangt. Hele barneforestillinger, tryllekunstner, buktaler, sjonglør – og ikke minst: musikk og sang. Flere av artistene vi formidler har lagt stor vekt på å engasjere barna med i lek, musikk, sang og dans. Barn elsker å bli engasjert. Men vi vil til enhver tid oppdatere oss med nye artister eller nye former for barneunderholdning. Derfor; finner du ikke den artisten du søker, ta likevel kontakt og vi gjør vår ytterste for å formidle den rette artist.

HEKSAGON

Bak Heksagon står ekteparet Grilstad Prøis, hvor Christin har skrevet barnebøker utgitt på Damm Forlag og sammen med sin mann, Pål, også sørget for musikken. ”Heksagon og Elvis” var den første ut og etter hvert har det blitt flere forestillinger og bøker.

Les mer

Molly & Partner

Familieshowet «Jeg vil heller danse på bordet» er midt i blinken for barn fra 3–12 år, samt barnslige voksne fra 18–112. Molly & Partner har ikke bil, men sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. Penger har de ikke, men det pleier å ordne seg. Nesten hver dag raser det ut godteri fra et […]

Les mer

Turbotroll

Turbotroll satser for fullt fremover. Kvartetten har ferdigstilt sitt andre album og hadde releasekonsert i Drammens Teater 9. februar 2020. I den forbindelse har Turbotroll laget en helt ny forestilling med rykende fersk musikk. Turbotroll er en etablert gruppe med egenkomponert musikk for barn. Siden 2012 har Drammensgruppen reist rundt om i landet og underholdt […]

Les mer

ERIK MOGENO

Erik deltok våren 2010 i Norske Talenter og kom helt til finalen med buktaling (Erik & Kalle). Mange forbandt det nok da mest med barneunderholdning, men Erik gjør også voksenshow (se under humorister). Allikevel – Erik har gjort godt over 400 familieshow på ulike arenaer og reiser landet rundt, spesielt i sommerhalvåret, med show for store og små. For barn blir det hovedsakelig tryll, buktaling og magi. Men også mye humor - og passer derfor godt for hele familien.

Les mer

MORTEN UGLEBJERG

Morten forundrer, overrasker og underholder med sine absurde påfunn og poetiske magi. Hans artisteri er sjarmerende, rørende og morsomme. De siste ti årene har Morten underholdt barn og voksne på scener i Europa og Asia. Fra Nordkapp i Nord til Jerusalem i Sør.

Les mer

HENNING STRANDENS MINITRIO

Henning Strandens Minitrio kjennetegnes av høy musikalitet og et helt spesielt anlegg for musikalsk og humoristisk lekenhet. Dette utøver de ikke bare for et voksent publikum, men har et særs godt tak på barna.

Les mer