Pianobar samler publikum

En dreven pianobar-entertainer skaper først og fremst god stemning, men det som er veldig fint med denne form for underholdning, er at den samler publikum i et konsentrert område som skaper intimitet og en fin sosial ramme. Det er selvfølgelig mye avhengig av pianisten, som mer enn noen annen musiker, må ha underholdningsverdi. Evnen til å ta publikumsønsker, utstråling, kommuniserende (både musikalsk og verbalt), og ha teft for riktig melodivalg.

ROBERT WALMANN – entertainer for alle!

Velger vi å gå på en pianobar er det ikke bare for å høre kjente gode slagere, men vi ønsker å ha en musiker som kan underholde oss, skape stemning og variere etter våre ønsker og musikksmak, rette og slett en entertainer. Alt det har Robert Walmann. Derfor er han også så veldig ettertraktet.

Les mer

ArneGull – et fyrverkeri av en pianobarentertainer!

Arne er definitivt i toppsjiktet av pianobarentertainere her til lands. Med han får man High Speed Piano Rock`n`Roll. Som tolvåring så han Jerry Lee Lewis på TV og bestemte seg for å lære å spille piano som han. Siden den gang har ArneGull spilt piano kun ved å lytte til musikk eller stå over skuldrene […]

Les mer

Jørgen Larsen – pianobar med det lille ekstra

Med mange års erfaring fra musikk og underholdningsbransjen er Jørgen Larsen nå stort sett å finne bak et flygel med sorte og hvite tangenter. Med erfaring som blant annet gitarist/pianist og vokalist i ulike band har han opparbeidet seg en fin rutine og er god på å lese hva som setter publikum i god stemning og bevegelse.

Les mer

Ivar Jacobsen – ekte pianobar og alltid all inn

Ivar kommer fra Horten og begynte å spille piano som 7- åring, og har gjennom de siste 10 årene som profesjonell musiker godt over 1000 spillejobber bak seg. Spiller solo som vokalist/ pianist, entertainer og trubadur, som frontfigur i bandet «Dick & the Passengers», og turnerer med bandet» Katalysator» som tangentmann. Med et stort og […]

Les mer