Trubadurer

Våre trubadurer fyller kriteriene som stemningsskapere og underholdere, akkurat slik en trubadur skal fremstå. Og selv om de selvfølgelig er ulike, tar de hele tiden utgangspunkt i sitt publikum. Trubadurer er glimrende til å sette an stemningen, om det nå er til en båttur, grillfest, pub, eller en annen form for uhøytidelig sammenkomst. Og så er det praktisk, siden de vanligvis ikke tar stor plass. Noe teknisk anlegg må det være, men ofte kan kortere innslag også gjøres akustisk.

ELLING S. HEM – moromann og stemningsskaper

Trubadur og frontmann i partybandet fus!. I ca. 15 år har han spilt rundt på puber, events og diverse utesteder i nesten hele Norges land. Repertoaret består utelukkende av velkjente låter, og er veldig variert. Hem har ca. 250 låter å velge i. Han spiller ikke fra A til Å, men varierer alltid etter stemning, anledning og aldersspredningen på publikum.

Les mer

John Bruaas – ekte trubadur

John Erik har livnært seg som bassist, gitarist og vokalist i diverse band gjennom mange år. I 2005 startet John Erik opp som trubadur og har siden den gang underholdt i små og store selskaper av forskjellige slag. John Erik er svært tilpasningsdyktig og spiller musikk som passer til de fleste anledninger.

Les mer

Torkild G. Kjevik – spennende og sjarmerende musiker!

Torkild Gundersen Kjevik er en erfaren vokalist/gitarist som har flere hundre spillejobber bak seg både på egenhånd og med band. Torkild har sitt hjerte godt plantet i pop/rock-musikken, og finner det like naturlig å spille alt fra de kjente klassikerne fra 60-tallet fram til dagens hits. Med stor innlevelse og veldig tilstedeværelse presenteres sanger fra […]

Les mer

STEIN ROGER SORDAL – vokal av internasjonal klasse!

En sjelden dyktig sanger med sterk intensitet og formidlingsevne, og når gitarspillet hans driver som det gjør, snakker vi om en helstøpt trubadur. Han har også en stor samling av låter som spenner fra Everly Brothers til Kings of Leon, det dreier seg om pop og rock for det meste.

Les mer