Armand Viik – En snakkis hver eneste uke siden!

Hvem har ikke han klart å lure? Fra hotelldirektører til ingeniører, fra kemnere til mediefolk, og mange, mange flere. Ofte er det som servitøren «Bjørn-Otto» eller litaueren «Andrius» som på gebrokkent norsk/engelsk også kan finne på å tilby gjestene hans brors snekkertjenester – eller hans kone som frisør – uten kvittering. Skatt Sør «fikk gjennomgå» og antageligvis snakker de om det ennå!

Armand er etter mange år i bransjen blitt en rutinert og ettertraktet komiker, og spesielt dreven på skjult teater. Armand har gjort utallige jobber for store og små grupper i ulike roller, det er nesten ikke begrensninger. Han er en meget dyktig skuespiller og elsker å variere språk og dialekter. Som den gebrokne, engelskspråklige øst-europeeren «Andrius», har han ikke bare lurt folk i Skattevesenet, men blant annet Marius Kopperud i P4s «5 på» på P4s eget julebord!
Armand får spesielt gode tilbakemeldinger på sin «fingerspitzgefühl». Du kan stole på at han finner presis den riktige balansen i hvor langt han skal dra spøken. Tekstene skriver han selv og med litt hjelp fra deg er han også meget dyktig til å skape de morsomme, interne poengene til akkurat din setting. Når avsløringen må komme – for det må den – følger det gjerne en stand up-sekvens med interne poenger om firma, personer, tema eller anledning.

Rollefiguren «Bjørn-Otto» kan også dukke opp som nyansatt, og er på ingen måte redd for å ta ordet i forsamlinger. Det gjør han gjerne både tre og fire ganger som sylfersk på julebord eller kick-off. Som nysingel er han heller ikke fremmed for å sondere markedet litt på den nye arbeidsplassen. «Bjørn Otto» – Kyrksæterøras tredje største sønn er i grunn på vei ut av jobben, før han i det hele tatt har begynt…

På vegne av styret og deltakerne vil jeg takke for en fantastisk kveld. Helt fra planleggingsfasen, kommunikasjon og tilrettelegging så er vi kjempefornøyd med jobben som ble gjort og måten vi ble møtt på av Armand. Armand sitt skjulte teater gikk rett hjem og det var helt fantastisk med 105 personer som ikke skjønte noen ting av den litauiske servitøren som solgte håndverktjenester og andre ulumskheter. Du har selvsagt mine varmeste anbefalinger og håper vi kan gjøre flere arrangementer sammen senere.”
Morten Grundtjernlien, Leder Markedsføring Studentforeningen ved Handelshøyskolen BI i Oslo.

Referanser:

”Tusen takk for en kjempemessig levering til vår sommerfest. Både forberedelser og innlevelse gav oss gode forhåpninger til festen. Og det slo til! Ut over de av oss som var klar over spøken på forhånd, var det ingen som tok det før du avslørte deg selv. Engasjementet og at du som nyansatt var litt vel frempå, gav også en push til andre taletrengte, på godt og vondt ;-). Dette har blitt godt samtaleemne lenge etter festen og bidro virkelig til å trekke stemningen enda et hakk høyere.”
Per Christian Grant-Carlsen Advokat, Torkildsen, Tennøe & Co Advokatfirma AS