Konferansier

En konferansier under middagen som en del av underholdningen, er mer og mer benyttet. Faktisk er det konferansieren som ER underholdningen for kvelden. Mye fordi de har sin bakgrunn som stand up-komiker, musiker eller humorist. Musikalsk humor med imitasjoner og parodier, er en ypperlig form som passer denne funksjonen. Musikk snakker alle språk! Vi kan booke og formidle kjente navn som Atle Antonsen, Jon Almaas, Anne Lindmo, Stian Blipp, Truls Svendsen, Johan Golden, Pernille Sørensen m.fl. og her presenterer vi flere dyktige artister som ofte engasjeres nettopp som konferansier.

En god konferansier sikrer en vellykket aften

Stor underholdningsverdi

Mye fordi konferansierene ofte har stor underholdningsverdi i seg selv og har sin bakgrunn som komiker og humorist. Faktisk er det mer og mer vanlig at konferansieren ER underholdningen for kvelden. De kommer inn flere ganger under middagen med korte innslag som har en klar underholdningsvinkling og som ofte er overgang til en taler eller annet innslag i selve programmet. Slik sett kan man tenke at man får mer valuta for pengene og en følelse av at underholdningen er med under hele seansen. Mange har også et litt lenger innslag mot slutten.

Planlegging

Det vil alltid være behov for et planleggingsmøte i forkant og annen kommunikasjon for at artisten kan sette seg inn i arrangørens virksomhet og eventuelle ønsker som skal forberedes til anledningen. Men en konferansier er også ofte brukt til å holde tråden og retningen under den faglige delen i forbindelse med en konferanse eller et seminar. Dette også for å ha en lett humoristisk tone mellom foredrag eller annet.

I kombinasjon med humor

En konferansier kan bruke mange ulike former for underholdning og derfor er det mange artister som behersker formen og som passer ypperlig til det. Det kan være stand up, rollefigurer, parodier til og med buktaling og lommetyveri (!). Men ikke minst er musikalsk humor også blitt en ypperlig form som passer denne funksjonen. Musikk snakker alle språk, det løser opp stemningen og med humor i tillegg gir det et ekstra løft.

Hans-Petter Moen & Kim Wifladt

Gladguttene fra Cheezy Keys er som gledesspredere å regne i sin konferansierrolle. De bruker nettopp sitt smittende humør og positive fremtreden i alt de foretar seg. Men det gjør ikke at man også lar seg imponere av deres flotte vokale fremførelser.

Les mer

Alex Rosèn

Alex har en imponerende kunnskapsbank med seg i alt han gjør. Det gjør det først og fremst veldig troverdig, men ikke minst et grunnlag for at man får full valuta for pengene når Alex engasjeres om konferansier.

Les mer

Linn Skåber

Linn trenger igjen nærmere presentasjon. Norges humordronning nr. 1 er ypperlig som nettopp konferansier, enten det er under en middag eller en konferansedag. Hun har så mye på repertoaret. Sang, rollefigurer, stand up, parodier og historier. Og Linn forbereder seg alltid godt til slike oppgaver.

Les mer

Jan Robert Henriksen

Stand up og buktaling er kanskje ikke en kombinasjon man har sett og hørt av en konferansier eller toastmaster, men Jan Robert behersker dette til fingerspissene. Ikke bare er han en buktaler i verdensklasse, men humoren de forskjellige dukkene representerer gir mange morsomme vinklinger til skreddersydd tekst og tema.

Les mer

Geir Gjelten

Geir Gjelten bruker noe så sjeldent som lommetyveri i sin underholdningsform som konferansier. Og han har et bredt erfaringsgrunnlag som konferansier, kanskje en av de mest benyttede i Norge. Kombinert med en løs og fin humoristisk dialog med publikum, er dette blitt en sterk sammensetning. Og han er helt alene om akkurat den kombinasjonen. Geir […]

Les mer

Frode Alnæs – elsker sitt publikum!

Hr. Alnæs er alltid travel og produktiv innenfor de ulike musikalske områdene han til enhver tid beveger seg i. Gitarist, komponist, programleder, konferansier, entertainer og humorist. Mange hatter, mange knagger – og han behersker og briljerer med dem på sin personlige og åpne måte. Men så er Frode artisten og komponisten som konsekvent forsøker å […]

Les mer

Dennis Storhøi – folkekjær artist og skuespiller

Vi kjenner nå spesielt godt til Dennis Storhøi gjennom NRK-serien "Kampen om tungtvannet" og tidenes seerrekord. Storhøi har en mangfoldig karriere bak seg som skuespiller. Den er rett og slett imponerende. Debuterte 1985 på Den Nationale Scene og var fast ansatt på Oslo Nye Teater. I 1988 debuterte han på filmlerretet i ”Kamilla og tyven”. Han har spilt mot Antonio Banderas, han har gjort Peer Gynt og uttallige tv-serier, show og forestillinger.

Les mer

Yngve Skomsvoll

Yngve Skomsvoll er glitrende som konferansier. Han tilpasser tekst og innhold etter bransje, anledning og tema. Han har skrevet manus for «Nytt på nytt», Bård Tufte Johansen, Dagfinn Lyngbø, «Brille», «Ukens vinner» (med Radioresepsjonen), «Mandagsklubben», «Løvebakken», «Lystløgner» mm. Det er 2 gode grunner til å velge Ynge som konferansier: Hans evne til å skrive gode […]

Les mer

Konferansieren Jonas Rønning

Konferansier og komiker Jonas Rønning skreddersyr innholdet til ditt arrangement. Stand Up, humorinnslag og parodier. En artist med masse erfaring. Veldig ofte putter han inn en eller flere av sine figurer og parodier, som bl.a. Kong Harald, Bjørn Kjos, Kim Jung Un. Jonas er også en mester til å ta ting på sparket og til […]

Les mer

Konferansieren Klaus Sonstad

Med hans lange erfaring fra diverse tv-programleder, er han naturlig nok også glimrende som konferansier under en middag eller til å lede en konferanse på dagen. I 2006 ledet han sitt eget radioprogram Klaus Sonstad Show, før han i 2007 debuterte som programleder på TV-skjermen i NRK1s programserie Kos og kaos. Etter dette ledet han […]

Les mer

Konferansieren Armand Viik

Armand Viik bedriver ikke bare skjult teater, han er også svært komfortabel som konferansier. Med sin kombinasjon av grundig forberedelse og evne til å takle uforutsette hendelser, skaper han alltid god stemning. I Armand har du i det hele tatt en kjempemulighet til å kombinere hele spekteret av humor i ett arrangement, gjennom skjult teater […]

Les mer