Eldar Vågan – publikumsfrier av rang

Eldar er både et humoristisk og musikalsk unikum, noe som ikke skal være egnet til å overraske noen. Hans småabsurde fantasi er ubeskrivelig, det samme hans lekne humør og muntre oppsyn.

Vi kjenner ham selvfølgelig som låtskriver og gitaristen, men han er dessuten en tekstforfatter av et slikt slag det ikke finnes mange av – om noen i det hele tatt. Det kan nevnes låter som Surfbrett, Beste i livet er gratis, Fem fyrer med ved, To par gebiss. Hem’att tel ju, og selvfølgelig mange mange flere..

Er du ikke i humør fra før, blir du det gjennom hans underfundige tekster. Eldar er en sann lykkepille!

Noen av de største mediene har ment dette;

TV2; «En av Norges største bygdetullinger!»

Aftenposten; A-magasinet hevdet at Eldar Vågan var Norges cooleste… – Når det står i Aftenposten er det sant…

Dagbladet; Eldar Vågan er «Gud»… 

Eldars merittliste er langt som et godt år. Han har som soloartist fått flusst av priser. Han har titalls show bak seg sammen med flere av våre mest kjente artister her til lands. Vi har sett ham i filmer og tv-serier. Nesten 3 timer av hans komposisjoner er med i «Hjulekalender» fra 2000 på TV2. Hans stemme blir benyttet i flere tegnefilmer. Og apropos tegninger; det er et kapittel for seg selv. Vi kunne fortsatt og fortsatt, men henviser til; http://www.eldarvagan.no/?mid=2261

Eldar kan gjøre innslag i ren musikalsk stand up-stil og han kan være konferansier. I en konferansierrolle er Eldars gitar alltid med – og en helt naturlig del av ham. Han og gitaren binder det hele sammen ved å gjøre musikalske innslag.