Alex Rosèn – flyter over av hysterisk morsomme historier!

Alex er på mange måter showbizens alt-mulig-mann, han har gjort – og fremdeles gjør han det meste. Det blir aldri helt stille rundt Alex. Han har mye energi og han pøser på med det, men aldri over sitt publikum – men til. Hans aktive, men befriende stil smitter gjerne over på publikum. Det er umulig å ikke bli revet med liksom.

I det siste har han fått utfolde seg som radiovert i Radio Rock, noe som har gitt programmet stor tilvekst av lyttere.

Han var sterkt delaktig i brordelen av Norsk Tippings nysatsing «Nabolaget», som ble vist hver fredag på TV2 i nesten 2 år. Han var med på «Skal vi danse?» – men ikke som programleder – nei, som «danser»!

Nå er det kanskje først og fremst som stuntreporter vi første gangen ble kjent med ham, noe han startet med i ungdomsprogrammet «U» i 1991. Derfra og frem til nå har det blitt de utroligste oppgaver for stuntreporter Rosèn og han gjør dem med bravur. For å nevne noen; OL i Nagano, fredagsprogrammet Wiese og som programleder i ”Folk i farta”, ”Dagen, den er din” og Reiseradioen på NRK P1.

Vi husker ham videre for Berserk-ekspedisjonene sammen med Jarle Andhøy og venner. Men vi skal heller ikke glemme musikeren Rosèn som vokalist i gruppa Go-Go Gorilla og Alex Rosèn & The Young Dudes, samt soloutgivelser. Han er en svoren fan av Elvis og ikke sen å be om noen skulle ønske en smakebit. Dette fyrverkeriet av en entertainer fikk også meget gode tilbakemeldinger for sitt solo stand up-show i Fredrikstad sommeren 2010, sogar med fulle hus. Noe som har ført til Humor-galla turne sammen med bl.a. Thomas Giertsen og Atle Antonsen.

Alex er ypperlig som konferansier, som et rent underholdningsinnslag eller der det kan være behov for å lage morsomme men informative
videosnutter i forbindelse med faglig innhold. Og helt til slutt; Jammen holder han ikke foredrag også! Mer om det under foredragsholder-linken.