Anders Strøm – du blir bergtatt.

 

Vi ble mektig imponert – rett og slett bergtatt – da vi hørte Anders Strøms versjon av Adeles «When we were young». Det er ikke alle artister forunt å lage gode versjoner av store hits. Anders har den evnen. Han har den rette respekten for låten og med den formidlingsevnen og forståelse av tekst, ja, da blir det så sterkt som dette. Lytt selv – og bare nyt.

Ikke bare gir Anders alle sine lyttere gåsehud med sin fantastiske stemme, han er også en meget dyktig gitarist. Hans repertoar spenner seg fra Bob Dylan til Kygo. Litt urovekkende, vil kanskje noen si. Men når det gjøres på Anders personlig måte og tolkningene så inderlige, da er det innafor så det holder.

Anders kan du booke til en stemningsfull «minikonsert», kanskje til og med til bryllupsvielsen eller en jubileumsfest der du ønsker å gi dine gjester/ansatte en feelgood-opplevelse. Men det kan være til så mange andre anledninger også, bare spør oss..

På repertoaret er det altså et bredt spekter av kun kjente sanger (coverlåter) som stadig oppdateres og strippes ned til fantastiske tolkninger. Med solide fremføringer enten på gitar, piano og/eller munnspill leverer Anders Strøm musikkopplevelser som bergtar deg.