Eva Iselinn Erichsen – meget dyktig og allsidig som få!

Allsidighet er veldig dekkende for Eva Iselinn som artist. Det er hennes vokale egenskaper som gjør henne i stand til å beherske de ulike sjangerne.

Hun turnerer stadig med tributebandet «Pulse of Floyd», hun har et prosjekt som kalles «Starfall» – som tar for seg symfonisk metall, hun er solist med ulike storband og orkester og så har hun satt sammen et party- og konsertband – «Eva Iselinn & The Suits» (se egen presentasjon under partymusikk).

Men Eva Iselinn kan også engasjeres solo til mer intime konserter eller som innslag under en middag. Da er det hun og piano med fine ballader, viser og feelgood-jazz. Og så elsker hun å lage sine egne versjoner av kjente sanger, som f.eks. denne av «What a feeling».
Ønsker man å ha noen til å holde den røde tråden gjennom en middag kan Eva Iselinn ta på seg en konferansier/toastmaster-rolle der hun kombinerer en lett, fin og humoristisk tone med flotte sanginnslag.

Eva Iselinn Erichsen er fra Fredrikstad og har sin utdannelse innen klassisk sang fra Barratt Due musikkinstitutt. Eva har blant annet jobbet på Nationaltheateret og vært på turné i New York som vokalist med storband. I 2012 var hun å se som deltaker i The Voice på TV2.
I 2020 ble hun engasjert til å være solist på «Fredrikstad – her får du hjertet mitt», skrevet av Bjørn Halstensen.

Her er link til sangen:

Andre linker:

Starfall:

http://phonofile.link/the-day-we-reach-the-sun

What a feeling:

Eva Iselinn kan også synge i bryllup og begravelser.