Knut Anders Sørum – en gudbenådet sanger!

En mer distinkt, kraftfull og uttrykksfull sanger skal man lete lenger etter. Ikke bare her til lands, han holder seg i ypperste klasse også internasjonalt. Det mener anmeldere, artistkollegaer og hele musikkbransjen.
Han viker ikke fra sitt soulinspirerte uttrykk, han viker ikke fra «dialekta si» og han viker ikke bort fra å hele tiden levere og formidle om det er som solist, med sin elskede trio eller fullt band. Knut Anders er hel ved!

De samme superlativene kan vi bruke om Knut Anders som låtskriver. Her med låta: «Du er så fin»

Sørum har en lang karriere som strekker seg helt tilbake til 90-tallet, via rockeband, Grand Prix (2004) og som vokalisten i «Skal vi danse» på TV2. Men det de fleste kjenner han best fra er kanskje da han høsten 2016 gikk helt til topps i NRKs «Stjernekamp» og sørget for at folk hjemme i stuene satt tacoen i halsen da den småskjeggete totningen med soul i røsten klemte til i Puccinis «Nessum Dorma»
Sørum har gitt ut flere plater i sjangeren «Toten-soul» som han nærmest har fått æren for å ha oppfunnet. På albumet «Ting flyt» fra 2013 kombinerte han den amerikanske soulsjangeren med tekster på totendialekt, til jubel fra kritikerne som trillet hele seks femmere på terningen.

Knut Anders store stemme, varme og trivelige vesen har sjarmert Norge. Vi garanterer flere magiske øyeblikk med personlig og sterk formidling når du engasjerer ham som solist, med trio eller band.

Stjernekamp 2016 og «Nessum dorma»:

Dom vonde orda