Foredragsholderen Klaus Sonstad

Klaus Sonstad har mye på hjertet og derfor mye å by på som ren foredragsholder. Han har en rekke foredrag som passer godt inn i faglige settinger og som tilpasses tema for dagen.

SE OG BLI SETT»

Et humoristisk foredrag om mellommenneskelig kommunikasjon – på jobb og i livet. Klaus tar for seg likheten mellom ansatte og barn, mellom sjefer og fedre. Hva skal til for å skape et godt hverdags- og arbeidsmiljø? Og forstå hverandre bedre? Det handler om å se – og å bli sett.

Varighet: Ca. 45 min

«ODIN OG H-TOUCH!»

Her møter vi Klaus i rollen som bonden Odin Jensenius, kjent fra NRK P3s Are og Odin. Gjennom sin erfaring med halvøkologisk sau, har Jensenius utviklet den fantastiske H-touch-metoden: «Vi e all sammen individa!» Med H-touch i bunn tilpasser Odin foredraget til din bedrift, og kan snakke om alt fra kommunikasjon og arbeidsglede til mobbing og omstilling/endring.

Varighet: Ca 35 min

«HVA ER ET BARN?»

Basert på sin egen barndom og sine egne erfaringer som pappa og som programleder for Kos og Kaos på NRK1, ser Klaus nærmere på våre små individer og ulike temaer som er viktige i et barns liv. Faglige vinklinger blandes med personlige opplevelser på en varm og humoristisk måte, som både skaper gjenkjennelse, vemod og latter.

Varighet: Ca. 45 min