ALEX ROSÈN – vid erfaringsbredde og enormt tilpasningsdyktig

Alex Rosèn ble kjent for det norske folk som stuntjournalist i ungdomsprogrammet «U» høsten 1991. Han har etter dette deltatt i en rekke TV-programmer både som gjest, programleder og stuntreporter. Alex har også hatt en karriere som vokalist i flere band – og som soloartist.  Alex har også vært dommer i TV2 programmet ”Norske Talenter” .

I tillegg til dette driver Alex med alt fra både rød- og hvitvinslanseringer, til radarvarslingstjenester, samt at han gjør både konserter og plateinnspillinger med bandet sitt. Han har også sin egen ”TV kanal”, hvor han legger ut snutter fra sin hverdag. Denne kan følges på facebook.

I 2003 var han aktuell i den populære TV-serien ”Berserk mot Nordpolen”, et reiseprogram hvor han dokumenterte fra seilbåt i nærheten av Nordpolen og i Nord-Russland. Dette ble en reise som høstet mange erfaringer og som har resultert i flere spennende foredrag.

Skal du ha firmafest, moteshow, toastmaster, kick off, salgsmøte, produktlanseringer, skole-/russefest, bursdag, jubileum, reklame, foredragsholder, ”Berserk Foredrag”, standup, musikkinnslag, rockekonsert, spesiallagede videoinnslag, radio/dubbing, tekst, reiseleder? Alex har gjort utallige oppdrag for næringslivet, militæret, politiske partier, skoler, rockeklubber og diverse organisasjoner. Med andre ord; han er foredragsholder,
konferansier, toastmaster, rockestjerne, oppdager, eller rett og slett bare moromann.

Han kan brukes i de fleste sammenhenger og er enormt tilpasningsdyktig. Alex har en vid erfaringsbredde og mye i ryggsekken sin, der han kan hente ut temaer, innhold og aktualiteter til både å foredra og kåsere. Hvis du vil at dine kunder eller gjester skal ha noe å snakke om dagen derpå, da booker du Alex Rosén!