Klaus Sonstad

Med hans lange erfaring fra diverse tv-programleder, er han naturlig nok også glimrende som konferansier under en middag eller til å lede en konferanse på dagen.
I 2006 ledet han sitt eget radioprogram Klaus Sonstad Show, før han i 2007 debuterte som programleder på TV-skjermen i NRK1s programserie Kos og kaos. Etter dette ledet han underholdningsprogrammet Showbiz over to sesonger før han i 2010 stilte som dommer og mentor i TV2s X-Factor. I 2011 ledet han prisutdelingen Gullfisken sammen med Truls Svendsen og året etter var samme duo tilbake som programledere for Kvelden er din der de gjorde stas på hverdagshelter. Han ble nominert til komiprisen for det folkekjære programmet Klaus på Kanten som gikk på TV2 i 2013, og han har sist vært å se i TV2-satsingen Familieduellen.

Klaus har den nødvendige faglige tyngden til å lede en konferanse – og samtidig en dialog som aldri blir kjedelig. Men her også vil det være naturlig å få besøk av sauebonden «Odin». Det gjelder bare å finne den rette vinklingen. Og der har Klaus flust av erfaring og gode ideer.