Dennis Storhøi

I konferansierrollen er Dennis en tungvekter. Men han har en fremtoning, stil og eleganse som sine ypperste fordeler. Og det er noe trygt og bastant over den type konferansier som Dennis er. Han loser ethvert arrangement med ro og stødig hånd (kanskje til en umiddelbar trygghet for en nervøs arrangør!).

Derfor har han også vært mye benyttet som programleder i store og «tunge» tv-program på NRK og TV2.
Det som også gjør Dennis ypperlig som konferansier, er hans bruker av humor. Han er en historieforteller av rang, en fremragende formidler av tekst og et og annet humoristisk musikkstykke fremføres også. Med seg har han pianisten Bjørn Halstensen.
Men selvfølgelig er det som skuespiller i utallige filmer og tv-serier vi kjenner ham best.
Av de siste tv-seriene husker vi kjempesuksessen med NRK-serien «Kampen om tungtvannet», der Dennis hadde en sentral rolle, og så dukket han opp i en ny storsatsing av NRK, nemlig spenningsserien «Nobel».

Storhøi har en mangfoldig karriere bak seg som skuespiller. Den er rett og slett imponerende. Debuterte 1985 på Den Nationale Scene og var fast ansatt på Oslo Nye Teater. I 1988 debuterte han på filmlerretet i ”Kamilla og tyven”. Han har spilt mot Antonio Banderas, han har gjort Peer Gynt og uttallige tv-serier, show og forestillinger.

Men Dennis er allsidigheten selv og ikke minst på humorfronten.
Forestillingen ”Stolpe ut!” – som Dennis ofte tar et utdrag fra – har en uhøytidelig setting hvor vi får mye av alt Dennis har gjort. Her blir det litt sang, masse humor med gode historier og parodier fra teatermiljø. Det er dikt og skrøner og musicals. Forestillingen fikk for øvrig en 5`er av Dagblad.

Dennis er mye brukt som voice over og stemmedubber.