Maria Mohn & Henning Stranden

Vi får utelukkende – og nesten i overkant – sterke tilbakemeldinger på Maria og Henning som konferansierer.
Vi får ofte høre fra arrangører; «Du sa de var veldig gode, men at de var så dyktige – det hadde vi nesten ikke drømt om. Hvor kan vi høre dem neste gang?» Faktum er også at flere firmaer har benyttet Maria og Henning mer enn en gang. Nevner noen: Statens Vegvesen, Orkla, Canon Norge AS, Temposeminaret (x3!).

Men det har nok sin forklaring at deres underholdningsform med musikalsk humor, lekenhet, parodier og imitasjoner, er en oppskrift som gang på gang viser seg å være et blinkskudd. Når så flere av deres nummer – fremført hver for seg eller sammen – står så godt på egne ben, da kan de dryppe det utover i små og store porsjoner og gjerne legge inn en lenger avdeling mot slutten av en middag. Men det starter gjerne med at de synger menyen- det også en sikker slager!

Deres naturlige komiske talent og sang av ypperste klasse, kombineres med en fin rød tråd gjennom middagen. Maria er ofte den som har retningen, hvor Henning blir en slags side-kick.

Referanser:

Jeg vil bare på vegne av alle lederne i Skatt sør takke for en fantastisk dag på Park hotell i Sandefjord i går. Showet var helt rått!! Jeg har fått tilbakemeldinger fra alle deltagerne, og de er mektig imponerte. Det ble så bra med små «drypp» hele dagen. Takk for at dere underholdt oss, jeg skulle gjerne ha hørt på dere i mange timer til. Lenge siden jeg har ledd så mye, samtidig hørt så fantastiske stemmer.

– Anne Mette Kjær Haga, Skatt sør

Vi hadde en helt fantastisk kveld, og Henning og Maria med pianist var toppen på kransekaka!! Vi er strålende fornøyde!

– Ingrid Johansen Mordal, Solid Engineering AS

Knallsuksess med alle artistene i går! Takker igjen for god hjelp, Henning og Maria er alltid så flinke, blide og hyggelige!

Kristine Vea Kjølen, Culture Link as