HENNING STRANDENS MINITRIO

Henning Strandens Minitrio kjennetegnes av høy musikalitet og et helt spesielt anlegg for musikalsk og humoristisk lekenhet. Dette utøver de ikke bare for et voksent publikum, men har et særs godt tak på barna.

Minitrioen består av vokalfenomenet Henning Stranden på vokal og instrumentimitasjoner. Henning ble landskjent da han briljerte i et Beat for Beat-program og bl.a. gjorde megahiten ”We are the world”, hvor han gjør alle stemmene med kirurgisk presisjon. Videre har du de kreative og energiske musikerne Guro Skumsnes Moe på kontrabass og vokal (en av få norske – om den eneste – kontrajazzbassister) og Håvard Skaset på akustisk gitar.

Minitrioen gjør også barne- og familieunderholdning og har turnert barnehager og skoler i regi av Rikskonsertene. Sist med ”Minikongen, og historien om tonene som forsvant”. Dette gjør dem anvendelig til for eksempel festivaler, handelsdager, markedsdager, hvor de kan underholde med konsert for både voksne og barn, men hver for seg, selvfølgelig.

 

Minikongen: Minitrio og historien om tonene som forsvant

Minitrioen er på reise, så får de en beskjed fra Minikongen som vil at de skal spille for ham i sitt minikongerike. På veien dit mister Minisangstjerna Tonehatten sin. Når de setter seg ned for å spille rastepausesangen blir det bare tull, ingen toner er riktige. Hjelp! Vil de finne igjen tonene sine før de skal spille for Minikongen? Minitrioen består av tre av våre fremste minimusikere som har reist på miniturneer og holdt megabra minikonserter for minipublikum over hele vårt kjære miniland. All tekst og musikk er laget av minitrioen selv.

 

Dette passer best for de mindre barna (3-5 år). For skolebarna blir det å lage sanger sammen med Minitrioen. Barna engasjeres og man finner på mange morsomme sanger – og navn på sanger (ikke minst!).