ERIK MOGENO

Erik Mogeno er en ung buktaler og tryllekunstner.
Etter finaleplassen i Norske Talenter i 2010 har han gjennomført over 2000 show over hele landet. Han har også medvirket i flere tv-program.
Humor er en viktig del av Erik sine show, og han har en unik evne til å kommunisere med barna under showet. De vanligste tilbakemeldinger etter Erik sine show er at showet var like morsomt for de voksne.
Mange husker kanskje kaninen Kalle, den småfrekke buktalerdukken, som alltid er med. Men Erik har også flere andre morsomme karakterer og figurer man vil stifte bekjentskap med.

De eldre barna/ungdom vil kjenne igjen Erik fra diverse sosiale medier, hvor han har flere millioner visninger på sine humorvideoer på Youtube og Tik Tok.

Han stiller gjerne opp på bilder og selfies etter showet.
Erik Mogeno kan bookes til de fleste arrangement over hele Norge som f. eks. festivaler, kjøpesenter, juletrefester, markedsdager, kjøpesenter, firma events etc..

PS!

Prøv noe nytt og annerledes på din neste firmafest/event.
Glem alle fordommer du har mot menn med dukker og tryllekunstnere med flosshatt.
Her står latteren i fokus fra start til slutt, noe Eriks frekke og gøyale buktalerkarakterer sørger for.
Erik er også en dyktig Stand up komiker og krydrer showene sine med dette, i tillegg til humoristisk magi. Og det gjennomføres på en annerledes måte enn du kanskje har opplevd tidligere.
Interne poenger om bedriften kan også flettes inn i showet.

Erik kan bookes med innslag til events, bryllup, klubber, konferanser og privat fest.
Han kan også bookes som konferansier, og binder arrangementet sammen på en morsom måte