Turbotroll

Turbotroll satser for fullt fremover.

Kvartetten har ferdigstilt sitt andre album og hadde releasekonsert i Drammens Teater 9. februar 2020. I den forbindelse har Turbotroll laget en helt ny forestilling med rykende fersk musikk.

Turbotroll er en etablert gruppe med egenkomponert musikk for barn. Siden 2012 har Drammensgruppen reist rundt om i landet og underholdt små og store med sine fengende musikkforestillinger – alt fra barnehager til festivaler og kulturhus.
Til nå har Turbotroll gitt ut to album og en singel, og musikken er streamet nærmere en kvart million ganger på Spotify alene. Turbotrolls konserter er preget av mye dans og humor, men også noe alvor. Låtene er skrevet på barnas premisser. De er enkle å lære seg, og har tekster som barna kan kjenne seg igjen i. Hva er det som lukter tåfis, hvem fant opp innestemmen, jeg er god nok som jeg er, og det er gøy å skille seg ut.

Musikkforestillingen er svært interaktiv, noe som gjør at barna er med på å sette sitt preg på innholdet. Målgruppen er barn fra 3-8 år. Men også de større barna setter pris på den fengende musikken. Turbotroll består av karakterene Føzz, Rumle og to “kriblekropper” som spiller ulike instrumenter. Sammen utgjør de en smårampete kvartett som ikke er redd for å by på seg selv. Turbotroll digger å danse, og dansetrinnene sprer seg alltid i publikum. Når trolla slår på turboen er det ingen som klarer å sitte stille.

Turbotroll består av: Tone Rekdal Sperre, Christin Bastiansen, Geir Kristian Breivik og Ole Morten Sommer.

PS! Når kriblekroppene ikke kan være med å spille, så har Turbotroll med seg DJ Kriblekropp.
Sammen utgjør de en smårampete trio som ikke er redd for å skille seg ut. Når trolla slår på turboen er det ingen som klarer å sitte stille. Ellers er alt som før både med innhold og musikk.