ALEXX ALEXXANDER – magi av beste Las Vegas merke!

Alexx Alexxander har på kort tid blitt en av Skandinavias største illusjonister.

Med over 250 reisedøgn og opp til 150 show i året er han synlig i alt fra små til store arrangementer.

Målgruppen for Alexx Alexxander er unik, med hans brede spekter treffer han alt fra 5 år til 95 år.

VG omtaler Alexx Alexxander som ”Norges svar på David Copperfield” og i rasende tempo byr Alexx både av seg selv og sine magiske fingerferdigheter. Siden finaleplassen i Norske Talenter 2010, har Alexx Alexxander fortrollet Norge!

I 2010 fikk han Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV, for så å dukke opp igjen foran nesten 300 000 seere. Samme år dro han på norgesturné med sitt eget magiske show fra Kristiansand i sør til Harstad i nord. I 2011 satt han opp ”A night of illusions” på Klubben Scene i Tønsberg og hele høsten spilte han på Edderkoppen Teater i Oslo. Høsten 2011 lanserte Alexx sin egen magiske serie ”ILLUSIONS” på VGTV. Sesong 2 av serien ble lansert høsten etter, og serien genererte over 3,4 millioner visninger! I 2012 ble serien også lansert på Sveriges største avis Aftonbladet.

Høsten 2013 kommer Alexx Alexxander tilbake med en enda større sesong og med enda større kjendiser som skal vises både på VGTV i Norge og Aftonbladet i Sverige.

Alexx kan gjøre alt fra mindre show alene til større sceneshow med assistenter og større effekter. Hva med å på magisk vis få direktøren i deres bedrift til å dukke opp på scenen? Eller bevitne et spektakulært utbrytingsstunt 30 meter over bakken?

Gjør noe spesielt som deres gjester ikke vil glemme – Gi dem en magisk opplevelse helt utenom det vanlige!

Showreel: http://www.youtube.com/watch?v=c-CyJlQU8Jw