Du har vel sett ham på VGTV?

16.05.2013 | Nyheter

For mange var kanskje Alexx den moralske vinner av Norske Talenter 2010 – og som alle snakket om! Han er utvilsomt blitt en av Norges største magikere – og som tilhører det absolutte øverste sjiktet av illusjonister, ikke bare i Norge, men i hele Norden!Han fikk Slottsfjelltårnet i Tønsberg til å forsvinne på direktesendt TV. Han har gjort illusjonistiske stunts i store format vi aldri har sett av en norsk artist. Hans opptredener er en kombinasjon av illusjoner og til de små fingerferdige intime triksene, såkalt close ups.

Publikum engasjeres alltid med i Alexx sine opptredener. Han reiste Norge rundt med sitt magiske show og besøkte de fleste scener, store og små. Han har gjort eventer og kickoffs for næringslivet til store helaftens teatershow. Alexx Alexxander har vært profesjonell entertainer i over 11 år, tross sin unge alder!

Alexx kan gjøre alt fra showinnslag som tar pusten fra publikum til et helaftens show med dansere og musikalske innslag. Alexx byr på storslåtte halsbrekkende stunt og illusjonsnummer som imponerer alle uansett alder.

Alexx Alexxander har på en ny måte satt magi på dagsorden – det han gjør ER stor underholdning!