NILS MATHISEN

De fleste superlativer er brukt om Nils Mathisen, og enda hagler det med godord over hans eminente talent. Nå sist, for hans egenproduksjon som mange har gått lenge og ventet på. Med Nils denne gang som hovedartist på scenen, så klarte han også det med glans, og vi fikk bekreftet, det vi trodde – at han lager gode låter. Hans vokal får også velfortjent ros, og dette har Sandefjord Storband dratt nytte av.

Ellers så har Nils musikalske sjel forgreninger til de fleste genre, og det er noe hovedpersonen trives med. Det å spille innenfor ulike spillestiler, kunne få brukt keyboards, el- og akustisk gitar, fele, eller bass, for ikke å glemme stemmen. Det er en variasjon som Nils liker å få være en del av.

Det er musisering med Corner Boys og deres irske folkemusikk, det er å bruke fela i bandet til Jonas Fjeld, bass eller el.gitar i sitt eget eller andres revyorkester, keyboards i party- og dansebandet N.F.O., og enda så er det sammenhenger som her ikke er nevnt.
Han har jo sitt eget studio, jazzkvintett med sine brødre, og i ny og ne så kan han finnes bak et flygel på en pianobar.

Har man et ønske om en eller annen form for musikalsk underholdning, så er det så enkelt som rett og slett engasjere Nils Mathisen. Han kan garantert bidra, og det blir ikke halveis – det blir stilriktig med høy musikalsk kvalitet.