HENNING STRANDENS MINITRIO – musikalsk humor og lekenhet

Har du hørt noen synge alle stemmene i ”We are the world”, eller en mann som synger akkurat som Lisa Ekdahl?
Henning Stranden kan gjøre det med bind for begge øynene og samtidig gjøre tidenes Bjarne Brøndbo-parodi! Han kan få deg til å utbryte; ”Å, nei – ikke den!”, for så å oppleve en hysterisk versjon du ikke ante fantes, men som fremstår hysterisk morsom. Og han kan så mye mer. Fra humoristiske imitasjoner, parodier og sprelske påfunn geleider han deg videre til de skjønneste ballader og duetter som du aldri kunne forestille deg med besetningen vokal, kontrabass og akustisk gitar. Deep Purple, ABBA, Depeche Mode, Billy Holiday, Nancy Sinatra fremstår i friske nedstrippede og ærlige versjoner.

Henning Strandens Minitrio kjennetegnes av høy musikalitet og et helt spesielt anlegg for musikalsk og humoristisk lekenhet. Samtidig er det virtuoust. Ytterpunktene presses til bristepunktet og det er den oppmerksomme lytter som går av med seieren.

Minitrioen består av vokalfenomenet Henning Stranden på vokal og instrumentimitasjoner. Henning ble landskjent da han briljerte i et Beat for Beat-program og bl.a. gjorde megahiten ”We are the world”, hvor han gjør alle stemmene med kirurgisk presisjon. Videre har du de kreative og energiske musikerne Guro Skumsnes Moe på kontrabass og vokal (en av få norske – om den eneste – kontrajazzbassister) og Håvard Skaset på akustisk gitar.

Minitrioen gjør faktisk også barne- og familieunderholdning og har turnert barnehager og skoler i regi av Rikskonsertene. Sist med ”Minikongen, og historien om tonene som forsvant”. Dette gjør dem anvendelig til for eksempel festivaler, handelsdager, markedsdager, hvor de kan underholde med konsert for både voksne og barn, men hver for seg, selvfølgelig.