ROLF OLAV RINGKJØB – musiker av ypperste klasse!

En sjelden dyktig one-man-band som like godt kan passe på puben, firmafesten eller et privat lag. Han er beryktet i positiv forstand for sine After Ski-spillinger på Kvitfjell og Hemsedal. Rolf har en egen evne til å tilpasse seg anledningens karakter og med sitt vinnende vesen får han alltid god kontakt med publikum.

Rolf kan også kombinere pianobar og trubadur, der han bruker gitar på de mer rocka låtene og piano der det passer best. Rolf er også dyktig til å tilpasse mye av repertoaret etter ønsket tema eller der det skal legges vekt på et ønsket tiår. Med noe tid i forkant kan han også etterkomme helt spesielle låtønsker om noen har det.

Han er allsidigheten selv og kan by på egen avdeling der han bruker samme fremgangsmåten som vi kjenner fra Jarle Bernhoft, hvor han spiller og synger alt selv – der og da.

Her er noen smakbiterbiter der Rolf spiller alt selv:

Get Lucky

I`m yours

I Wish

With or Without You

– Rolf anbefales på det varmeste. Hans referanser bekrefter at dette er en musiker som slår an og som lett blir likt av publikum. I tillegg til å spille solo, har han både duo, trio eller band og stille med om ønskelig.

“En dyktig og stilsikker musiker som kun har det for øye å underholde sitt publikum med låter som bygger opp den store stemningen!”

Referanser:

  • Det var et strålende arrangement (J), og Rolf var superbra. Vi var veldig godt fornøyd, og jeg vurderer å bruke han videre også i jobb-sammenheng. – Geir Holmgren, Storebrand Livsforsikring AS
  • Det var kjempebra og alle var veldig fornøyde med musikken, spesielt popquizen falt i god smak! Takk for super underholdning! – Svein Rækstad, Aker Soluiton AS
  • Vil bare si at vi var veldig fornøyd med trubaduren Rolf Olav. Han var veldig flink og skapte god stemning og dansemusikk. Absolutt en vi kan bruke ved en senere anledning, det kan du formidle videre til Rolf Olav. –Laila Unger Jenshagen, ALSO