ODD KARLSEN – entertainer med sterk vokal!

Odd Karlsen har vokst opp med sang og musikk i en musikerfamilie. Begynte å spille piano i tidlig alder og lærte i noen år klassisk musikk. Fortsettelsen ble å spille sammen med Brødrene Karlsen, som har levert musikk nonstop gjennom band til Østfold og Norge fra 60 tallet og frem til i dag. Odd, som er yngstemann, er også en ofte benyttet utøver i flere show, cabaret og teateroppsettinger i tillegg til band og som enmanns orkester.

Han har vært med som vokalist i Kjærlighetskarusellen, som gikk både i Fredrikstad og Sarpsborg, solist i Glenn Miller Story, Jul i Sarpsborg på Humleloftet i 1998, og sist var opptreden som sanger og skuespiller i jubileumsforestilling for Hansa Borg Bryggerier, sommeren 2005.
Med denne brede bakgrunnen i 20 år som aktiv utøver har det gitt mange erfaringer og det kan trygt sies at Karlsen håndterer mange sjangere. Han veksler mellom bandet Good News til oneman, duo, eller trioformat. Repertoar tilpasses aldersgrupper og er i det hele tatt meget variert. Det er oppdrag til alt fra bryllup, 50-års lag, til show og restauranter fra Stavanger til Svalbard.

“Leier du inn Odd Karlsen til et arrangement, får du en erfaren og allsidig artist som kan skape kjemi i alle typer lag!”