Trubadurunderholdning

21.06.2015 | Nyheter

Fra siste helgen i juni, hele juli og frem til og med 8. august, skal disse tre trubadurene underholde på «MS Oslofjord».

Ikke samtidig, men hver for seg. Det skal bli herlig stemning og god atmosfære med kjente sommerhits.

Er været bra, blir det på dekk. Trubadurene er; Rolf Olav Ringkjøb, Torkild Kjevik og John Erik Andersen.

 

Rolf Olav Ringkjøb spiller:

26. juni til og med 12. juli             

 27. juli til og med 02. august       

En sjelden dyktig trubadur som alltid skaper god stemning. Rolf Olav Ringkjøb har en egen evne til å tilpasse seg anledningens karakter og med sitt vinnende vesen får han alltid god kontakt med publikum.

Han er allsidigheten selv og kan by på en egen avdeling der han bruker samme fremgangsmåten som vi kjenner fra Jarle Bernhoft, hvor han spiller og synger alt selv – der og da.

 

Torkild Kjevik spiller;

13. juli til og med 19. juli              

Torkild Gundersen Kjevik er en erfaren vokalist/gitarist som har flere hundre spillejobber bak seg både på egenhånd og med band. Torkild har sitt hjerte godt plantet i pop/rock-musikken, og finner det like naturlig å spille alt fra de kjente klassikerne fra 60-tallet fram til dagens hits. Med stor innlevelse og veldig tilstedeværelse presenteres sanger fra forskjellige artister/tidsepoker fra A-Ha til The Beatles m.m. Og selvfølgelig norske og svenske sommerhits.

 

John Erik Bruaas Andersen spiller;

20. juli til og med 26. juli              

 03. aug til og med 08. august     

 John Erik har livnært seg som bassist, gitarist og vokalist i diverse band gjennom mange år. I 2005 startet John Erik opp som trubadur og har siden den gang underholdt i små og store selskaper av forskjellige slag. John Erik er svært tilpasningsdyktig og spiller musikk som passer til de fleste anledninger. Han er en uttrykksfull entertainer, dyktig musiker og fremfører musikken på en fin og personlig måte.