ROBERT WALMANN – entertainer for alle!

Velger vi å gå på en pianobar er det ikke bare for å høre kjente gode slagere, men vi ønsker å ha en musiker som kan underholde oss, skape stemning og variere etter våre ønsker og musikksmak, rette og slett en entertainer. Alt det har Robert Walmann. Derfor er han også så veldig ettertraktet.

Robert kan gjøre store events, men han kan også ha med seg full pakke av pianobarutstyr, akkurat slik som du ser det  i en pianobar, og da kan han like godt komme hjem i stua de. Ergo – han gjør også privatarrangement.

Robert Walmann (37) er en allsidig pianoentertainer fra Telemark. Nå bor han i Asker. Han startet pianokarrieren allerede som sjuåring hjemme på gården i Porsgrunn. 18 år gammel flyttet han til New Orleans for å lære av de store. Tilbake i Norge ble det musikklinje på folkehøgskole.

Nå er han fulltidsmusiker og reiser land og strand med sin mobile pianobar.
– Det handler om å samle folk rundt flygelet og få gjestene til å synge. De som vil danse på flygelet får også selvsagt lov til det, sier han.

Den erfarne pianoentertaineren sørger også for ville tilstander med Norges morsomste musikklek ”Grip Mikrofonen”. Deltakerne gjetter seg fram til låter, artister og refreng ved hjelp av Roberts pianoriff. Her gjelder det å skjerpe sansene og ta sats. Passer fra grupper på 20–200 personer. Dette er et perfekt innslag under middagen.

Roberts solide pianospill, joviale vesen og elegante bruk av bassbrett og trommemaskin, gjør han til en attraktiv entertainer som passer like bra inn i en High-Speed-pianobar som til et lukket selskap eller i en rolig middag. Hans repertoar spenner fra 50-tallet og fram til i dag.

Skal du ha firmafest, jubileum, konferanse, julebord eller sommerfest – ikke nøl med å booke en av landets fremste pianoentertainere. Robert Walmann kommer med flygel, lyd og lys og et heidundrende show du sent vil glemme!

 

– Robert Walmann er dyktig og veldig engasjert! Han skaper kjempegod stemning og det er lett å la seg rive med. Vi har brukt ham flere ganger og han har alltid måttet ta flere ekstranumre.

VIBEKE GLOSLI – daglig leder, Asker Sentrum AS