Jensengruppen – underfundig tekster pakket inn i groovende låter

Jensengruppen er kanskje mest kjent for låta Lille Johannes, som lå 14 uker på Norsktoppen og ble mye spilt, og blir fortsatt spilt, på radio. Jensengruppen kaller sin musikk for “visefunk for voksne», og ønsker å komme med sine skjeve betraktninger på parforhold som har vart en stund.

…eller som en avis uttrykte det; “Dette er blodig alvor i munter musikk”.

Jensengruppen er: 

Rune Jensen piano og sang, har spilt med Trygve Hoff, Sissel Kyrkjebø, Jonas Fjeld, Torhild Sivertsen, Hilde Heltberg, Claudia Scott og Notodden Bluesband.

Jon Rosslund perkusjon og sang. Jon har spilt med Tord Gustavsen, Odd Børretzen, Lars Martin Myhre og Lars Bremnæs.  Jon har også skrevet melodien til Erik Bye’s ”Vår beste dag”.

Espen Hauge bassgitarer og sang. Espen har spilt med bl.a. Janne Schaffer, Cecilia Vennersten, Tor Endresen, Jahn Teigen + en del revy og teater.

Jensengruppen har foreløpig to plateutgivelser på nakken. «Norsk Statsburger» og «En Reise i Tid og Dobbeltrom». I sommer blir de å se på Østlandet, blant annet noen festivaler. Direktøren reiser også alene innimellom (se egen oppføring under humorister).

 

Live-video https://youtu.be/-0Fg3_XC4wQ

Vi, video https://youtu.be/70X1gHBMNsU

Puta mi, video http://youtu.be/uQh2GsC_8FY

Klipp fra «Norsk statsburger» https://youtu.be/IQVOVqSKrIg

Klipp fra «En reise i tid og dobbeltrom» https://youtu.be/i8SeFLZ5agc