HENNING STRANDENS MINITRIO ER TILBAKE FOR FULLT!

Tidligere i sommer kom gladnyheten om at Minitrioen igjen skal gjøre jobber. Ønsker man en humoristisk musikalsk opplevelse, som også berører og imponerer. Ja, da er Henning Strandens Minitrio absolutt et godt valg.

Mer informasjon om trioen:

Henning Strandens Minitrio kjennetegnes av høy musikalitet og et helt spesielt anlegg for musikalsk og humoristisk lekenhet. Samtidig er det virtuost. Ytterpunktene presses til bristepunktet og det er den oppmerksomme lytter som går av med seieren.

Minitrioen består av vokalfenomenet Henning Stranden på vokal, loopstation og instrumentimitasjoner. Henning ble landskjent da han briljerte i et Beat for Beat-program og bl.a. gjorde megahiten ”We are the world”, hvor han gjør alle stemmene med kirurgisk presisjon. Videre har du de kreative og energiske musikerne Guro Skumsnes Moe på kontrabass og vokal (en av få norske – om den eneste – kontrajazzbassister) og Håvard Skaset på akustisk gitar.

Minitrioen har lenge tviholdt på sitt noe underlige konsept – «Sanger som ikke passer». Det er fremdeles ikke ferdigstilt, men de slipper gjerne noen smakebiter som kan få deg til å utbryte; ”Å, nei – ikke den!”, for så å oppleve en hysterisk versjon du ikke ante fantes, men som fremstår hysterisk morsom. Med humoristiske imitasjoner, parodier og sprelske påfunn geleides man videre til de skjønneste ballader og duetter som du aldri kunne forestille deg med besetningen vokal, kontrabass og akustisk gitar. Deep Purple, ABBA, Depeche Mode, Billy Holiday, Nancy Sinatra fremstår i friske nedstrippede og ærlige versjoner.