ArneGull – et fyrverkeri av en pianobarentertainer!

Arne er definitivt i toppsjiktet av pianobarentertainere her til lands. Med han får man High Speed Piano Rock`n`Roll.

Som tolvåring så han Jerry Lee Lewis på TV og bestemte seg for å lære å spille piano som han. Siden den gang har ArneGull spilt piano kun ved å lytte til musikk eller stå over skuldrene på andre pianister og observert hva de gjør på tangentene. Likevel har repertoaret for lengst passert 500 sanger som ArneGull spiller utenat. ArneGull har faktisk jobbet som profesjonell pianoentertainer siden 1999 uten å kunne en eneste note!

Bli da heller ikke overrasket om du hører en helt ny låt som nettopp har kommet på radio.

Her snakker vi multitasking: bassgroove med venstrehånden, pianospill med høyre, samt trommelooper à la Bernhoft som styres med både pedaler på gulvet og en ekstra rask høyrearm vil du la deg begeistre av hans musikalitet og show.

Det er ikke mange steder igjen i Norge der Arne ikke har vært og underholdt sitt publikum, og folk vet å sette pris på den han gjør. Det blir alltid en unik stemning der du finner ArneGull bak pianoet, og det er umulig å ikke føle seg inkludert i dette selskapet. Med så mange sanger å velge mellom blir det garantert spilt en låt for enhver smak uansett om du er ung eller gammel, liker swing eller disko.

Men hva slags musikk liker egentlig han selv?

”Min jobb er å spille musikken som gjestene ønsker å høre. Jeg sitter ikke i baren for å spille musikk etter min egen smak” sier ArneGull. ”Når man får et ønske om en sang spiller det ingen rolle om jeg har spilt den hver helg, for den gleden i øynene på gjestene jeg ser når de hører sin ønskesang er den største betalingen og det som gjør min jobb til verdens beste.”

ArneGull er tvers gjennom en skikkelig underholder og spilloppmaker. Dette vil du ikke gå glipp av!