RADIOJAM – et av Norges beste coverband!

Radiojam treffer et bredere publikum enn de aller fleste, og har blitt et av Norges mest populære coverband.
To vokalister med svært fleksible stemmer, topp musikere, lang fartstid og flere hundre innøvde hits gjør at du kan få både pop, rock, disco, swing og country. Alt skreddersydd ditt arrangement.

Bandet leser stemningen i salen eller på dansegulvet og velger ut den musikalske veien deretter. Radiojam fungerer litt som en DJ, men gir deg energien og stemningen du kun får med et liveband.

Radiojam legger sin ære i å tilpasse seg gjester og setting på og bak scenen. Den varierte kundelisten er bevist på at Radiojam er et trygt valg til alt fra formelle settinger til folkelig fest. Klassikere fra artister som ABBA, Bryan Adams og Åge Alexandersen kan du få servert sammen med nyere hits av f.eks. Bruno Mars og Adele. Spør om spilleliste.

Eventyret startet i 1999, og siden den tid har Radiojam spilt hundrevis av konserter for bedrifter som f.eks. DNB, Volkswagen og Statoil. De har vært backingband for artister som Morten Harket, Magnus Grønneberg og Jahn Teigen, og om sommeren underholder de 3000 Sørlendinger hver uke under Sommer på Torvet. Radiojam kan også engasjeres sammen med Keiino!

Radiojams vokalister har flere utgivelser, radiohits og TV-opptredener bak seg. Resten av bandet tilfører en bandenergi få kan matche. Alle i Radiojam kan i tillegg synge, og deres ulike egenskaper gjør det mulig å levere en variert konsert.