PUNCHLINE – lattergaranti!

Punchline er en humoristisk sanggruppe fra Oslo. Den tøysete kvartetten har sunget seg inn i lattermusklene til flere tusen mennesker siden oppstarten i 2012.

Innslaget består av fire utdannede sangere/skuespillere som leverer elleville revysketsjer kombinert med vakker a-capellasang. Vi tør påstå at denne gruppa er alene om å utøve akkurat denne sjangeren i Norge.

Sjekk gjerne denne linken; https://www.facebook.com/NorskeTalenterPunchline/videos/vb.373308839414830/920887454656963/?type=2&theater

Men noen vil kanskje huske gruppa igjen fra TV2-konkurransen Norske Talenter i 2012, der Punchline kom til delfinalen. De bemerket seg med imponerende god a capella sang og gode tekster til tross for kleine temaer. Et av numrene (se link) de viste på Norske Talenter kan vise seg å være en skikkelig icebreaker i starten av et middagsselskap der en mannlig leder, direktør, grûnder etc. må by på seg selv. Men vedkommende skal ikke gjøre så mye annet enn å stå bak et ”pissoar”.

De fire artistene har også satt sammen et lite minishow spesielt for julebordsesongen. Ett av innslagene handler blant annet om selve julebordstradisjonen – og pinlighetene som kan oppstå når kollegaer skal sosialisere utenfor arbeidstida.

Sjekk linken: https://www.youtube.com/watch?v=5wfL3d5SoNc

Flere av numrene deres står godt alene som enkeltinnslag og gjør derfor Punchline godt egnet som en egen overraskelse i flere sammenhenger enn middager. For eksempel seminarer, konferanser, velkomster eller andre markeringer der et humorinnslag er rett.

Simen Sandberg:

Synger tenor. Simen startet som revyskuespiller ved Nesbru Videregående Skole i 2007. Siden har han vært skuespiller i BI-revyen 2010 og instruktør for Rudrevyen 2012 – alt til glimrende kritikker. Simen har gjort regi for Revykavalkaden i Oslo i 2012 og 2013. Simen er også manusforfatter og regissør for Punchline.

Nicolay Ramm:

Synger tenor. Studert ett år ved East 15 Acting School i London, og vært instruktør for Rudrevyen 2012. Nicolay har gjort regi for Revykavalkaden i 2012 og 2013. Nicolay er også manusforfatter og  vokalarrangør for Punchline.

Kristoffer Hoenvoll:

Synger bass i Punchline. Studert teater i London på East 15 Acting School.

Joakim Borgen:

Synger melodi og bariton i Punchline. Utdannet ved Baardar-instituttet i Oslo.

Referanser:

«Næringslivsdagen er et årlig arrangement for norske studenter i regi av Norsk Næringslivsutvalg, der kjente personligheter fra norsk næringsliv holder foredrag.

Punchline opptrådte svært profesjonelt, med et humoristisk nivå som er betydelig høyere enn det en kan forvente av en acapella–‐gruppe.

Mottagelsen var upåklagelig, og vi har fått flere positive tilbakemeldinger i etterkant av arrangementet. Innholdet i deres sanger er noe alle kan kjenne seg igjen i, med blant annet dagsaktuell satire og klassiske situasjoner fra bedriftsjulebord.

I forhold til planlegging i forkant av arrangementet har kommunikasjon og administrering med Punchline fungert utmerket.

De har svart raskt på henvendelser og spørsmål, og hadde ingen problemer med å tilpasse seg lokalet de skulle fremføre i.

Jeg anbefaler Punchline på det varmeste».

Henrik Lund (Markedsansvarlig Norsk Næringslivsutvalg)