Punchline

16.05.2013 | Nyheter

imgres

Vi har innledet et samarbeid med vokal- og humorgruppen Punchline som vi ser frem til med stor spenning. Ikke minst fordi de fremstår veldig dyktige og talentfulle. Det er alltid gøy å få presentere noe nytt og friskt. Humorgruppen «Punchline» består av en ung gruppe menn fra Asker og Bærum. De har som mål å underholde med sang, latterlig koreografi og gode punchlines. Gruppen kom sammen i anledning TV 2s «Norske Talenter» høsten 2012. «Punchline» blander god musikk med selvskrevne humortekster, og vil skape både pinlig berørte, og lattermilde ansiktsutrykk hos publikummet sitt.

De bemerker seg med imponerende god a capella sang og gode tekster til tross for kleine temaer. Et av numrene (se link) de viste på Norske Talenter kan vise seg å være en skikkelig icebreaker i starten av et middagsselskap der en mannlig leder, direktør, grûnder etc. må by på seg selv. Men vedkommende skal ikke gjøre så mye annet enn å stå bak et ”pissoar”.

«Punchline» er altså en sang, revy- og humorgruppe, som kan gjøre underholdningsoppdrag litt utenom det vanlige. I tillegg til å opptre med sketsjer og sang, er de også erfarne humorinstruktører – og kan derfor gjerne instruere humorworkshops for bedrifter, i tillegg til annet manusarbeid, skreddersy sketsjer for spesielle anledninger og lignende.

De regisserte og skrev Rudrevyen 2012, som fikk glimrende anmeldelser.
Les anmeldelsen her.

Revyen ble også tildelt pris for «Årets beste sketsj» og «Årets musikalske nummer» under Revykavalkaden 2012. Revyen var også nominert til «Årets revy». Flere av numrene deres står godt alene som enkeltinnslag og gjør derfor Punchline godt egnet som en egen overraskelse i flere sammenhenger enn middager. For eksempel seminarer, konferanser, velkomster eller andre markeringer der et humorinnslag er rett.

De regisserte og skrev Rudrevyen 2012, som fikk glimrende anmeldelser.
Les anmeldelsen her.

Revyen ble også tildelt pris for «Årets beste sketsj» og «Årets musikalske nummer» under Revykavalkaden 2012. Revyen var også nominert til «Årets revy».

Flere av numrene deres står godt alene som enkeltinnslag og gjør derfor Punchline godt egnet som en egen overraskelse i flere sammenhenger enn middager. For eksempel seminarer, konferanser, velkomster eller andre markeringer der et humorinnslag er rett.