Har du husket på underholdning til julebordet?

02.10.2016 | Nyheter

Vi skreddersyr en underholdningspakke etter ditt budsjett.

Til julebordet vil man gjerne settes i god stemning om det er god musikk eller humor, men

kanskje gjerne noe som også er julerelatert. Det er flere muligheter – og her kommer vi med noen tips.

 

Maria Mohn & Henning Stranden

Rundt denne superduoen har det haglet med store ord og sterke referanser. Inn mot julebordsesongen har de mye å by på, hvor de kan hente utdrag fra deres juleshow «Nå er`e JUL(ing) igjen!», spilt i 2012 (se smakebit fra showet). Dette i kombinasjon med ellers elleville parodier og musikalske basketak, blir det god musikk og masse god sang.

 

Julekort fra Vigdis Wisur

Vigdis tar med seg sine dyktige og musikalske venner og lager god julestemning med norske, svenske og amerikanske julesanger, samtidig krydrer hun konserten med innslag fra  hennes vakre Eva Cassidy hyllest.

 

Punchline

Punchline er en humoristisk sanggruppe fra Oslo.

Innslaget består av fire utdannede sangere/skuespillere som leverer elleville revysketsjer kombinert med vakker a-capellasang.

De har også satt sammen et lite minishow spesielt for julebordsesongen. Ett av innslagene handler blant annet om selve julebordstradisjonen – og pinlighetene som kan oppstå når kollegaer skal sosialisere utenfor arbeidstida.

 

Alle tiders julebord

Alle Tiders Julebord er en vill komedie om, ja nettopp – et julebord!  Publikum sitter og ser på et julebord. Og dette Julebordet følger akevittens dramaturgi. Men publikum blir også interaktivt med på julebordet.

Det er skuespillerduoen Dennis Storhøi og Hallvard Holmen (Død snø 2, Himmelblå, Mammon – og nå Nobel) som utfolder seg i julebordets gleder og mange «opp- og nedturer».

 

Jul på rød løper

Inneholder en artist line up som imponerer. Marianne Antonsen, Tom Mathisen, Cecilia Vennersten, Dennis Storhøi og Bjørn Halstensen Orkester.

Det blir en god miks av flotte sangprestasjoner og mye komikk. Og, selvfølgelig – juletema er godt representert.

Det fine med denne konstellasjonen er at man godt kan plusse på flere artister. Kanskje ha med en lokal artist, eller kanskje rett og slett en fra firma?

Med denne gjengen har ofte Polkabjørn & Kleine Heine vært med. Men man kan også trekke fra dersom budsjettet ikke strekker til hele pakken.

 

Cecilia Vennersten & Gaute Ormåsen

Cecilia og Gaute har reist flere år rundt med sine julekonserter og fått meget gode tilbakemeldinger. Deres julerepertoar er allsidig.

Dialogen de har med publikum er lett humoristisk og setter en fin ramme om et innslag som du bare MÅ komme i julestemning av.

 

Men alt må heller ikke ha relevans til selve juletema. Musikk som berører, stand up og musikalsk humor går ofte igjen. Her er det mye å ta av og vi nevner noen artisteksempler;

Musikkartister som berører kan være Unni Wilhelmsen, Christel Alsos, Knut Anders Sørum, Eva Weel Skram, Odd Nordstoga, Helene Bøksle m.m. Selv om musikken er «ned på, er ofte diaolgen mellom sangene av den muntre tonen.

Stand up-komikere har vi mange dyktige av i Norge. Jonas Rønning, Christer Torjussen, Gustav Nilsen, Terje Sporsem, Sigrid Bonde Tusvik, Cess, Zahid Ali og mange flere.

Musikalsk humor står artister som Frode Alnæs, Eldar Vågan, Tom Mathisen, Jon Niklas Rønning, Maria Mohn & Henning Stranden som veldig gode eksponenter for. Her får også ofte musikalske parodier plass.

Men så finnes det artister som har andre kombinasjoner ved siden av humorinnholdet. Buktalerne Jan Robert Henriksen og Erik Mogeno for eksempel. Lommetyven Geir Gjelten. Magikere som Kevin Lunde og Rune Carlsen.

Noen komikere gjør også skjult teater som servitør eller nyansatt under middagen. Armand Viik og Mads Hadler, er veldig gode på nettopp det.

Musikk det skal danses til eller som skal skape den gode stemning vil alltid være aktuelt på et julebord. Partyband i alle konstellasjoner, pianobarentertainere, trubadur, dj eller noen som skal spille ren hyggemusikk ved velkomstdrinken. Vi har mange dyktige på de ulike musikalske områdene som vi gjerne foreslår.

Vi kan altså sette sammen en dinnerpakke alt etter behov og budsjettramme.

Vi samarbeider med andre management, bookingbyråer og direkte med artist, som gjør oss i stand til å formidle hvilken som helst artist i Norge.