Maria Mohn og Henning Stranden

– definitivt noe for julebordet!

Rundt denne superduoen har det haglet med store ord og sterke referanser.

Inn mot julebordsesongen har de mye å by på, hvor de kan hente utdrag fra deres juleshow «Nå er`e JUL(ing) igjen!», spilt i 2012 (se smakebit fra showet).

I kombinasjon med ellers elleville parodier og musikalske basketak, blir det god musikk og masse god sang.

Veldig ofte får vi tilbakemeldinger fra arrangører som skriver; «Du sa de var veldig gode, men at de var så dyktige – det hadde vi nesten ikke drømt om. Hvor kan vi høre dem neste gang?»

Siden dere første show i 2012 har det blitt både jule- og sommershow. På City Scene i 2013 satte de opp – sammen med Hans-Petter Moen og Kim Wifladt fra show- og vokalgruppen Cheezy Keys – sommershowet «Showboys». Bransjefolk og anmeldere var sikre i sin sak – terningkast 5! Det ble mange godord fra spesielt folk fra show- og revymiljøet med Tom Sterri i spissen.

Siden den gang har det vært mye eventjobbing der de enten har ikledd seg konferansierrollen kombinert med humoristiske innslag, eller at har gjort små, korte underholdningsdrypp på slutten av fagdagen og gjennom hele middagen. Det mest vanlig er dog at de gjør et 30-45 min show på slutten av en middag.

Sist var de begge å se på samme lag i Beat for Beat den 22. april 2016.