PERRY & THE JUKEBOX – et show- og partyband.

Perry & The Jukebox er et partyband utenom det vanlige. De kan levere et svært underholdene show og partymusikk av høy klasse. Bandet består av fem glade herrer med bred erfaring fra band og andre musikkprosjekter i sjangere som pop, blues, rock`n`roll, gospel, revy og teater. De har hver for seg jobbet med artister som Notodden Bluesband, Fra Lippo Lippi, Trine Rein, Oslo Gospel Choir og Carola for å nevne noen. Repertoaret er en lett blanding av listepop, funk, disco og klassisk rock`n`roll, alt fremført med trøkk og ekte spilleglede.

Underlige utgaver av kjente artister som Elvis, Frank Sinatra, Tom Jones, Joe Cocker, Elton John og Tina Turner, dukker opp i frontfigur og vokalist, Per Espen Johnsens skikkelse. Dette er en uforglemmelig opplevelse som egner seg ypperlig som en overraskelse til desserten eller kaffe etter en lang middag.

Bandet består av:

  • Per Espen Johnsen – vokal, gitar og munnspill
  • Tom Pettersen – gitar og vokal
  • Lasse Gulbrandsen – keyboards
  • Vidar Kjeldsen – bass og vokal
  • Anders Viken – trommer.

“En ting som bandet skiller seg spesielt ut på er det nevnte showet hvor parodier står sentralt i en musikalsk reise fra 50-årene og fram til vår tid!”