Bryllup

Anders Strøm – du blir bergtatt.

Vi ble mektig imponert – rett og slett bergtatt – da vi hørte Anders Strøms versjon av Adeles «When we were young». Det er ikke alle artister forunt å lage gode versjoner av store hits. Anders har den evnen. Han har den rette respekten for låten og med den formidlingsevnen og forståelse av tekst, ja, da […]

Les mer

Vigdis Wisur – en fantastisk sanger med misunnelsesverdig formidlingsevne

Gjennom en konsert med Vigdis sitter man igjen med følelsen av å ha blitt overdrysset med gaver, små og store. Hver strofe, hver tekstbit, hvert vers eller refreng er pakket ubenhørlig inn og formidlet til deg som publikummer fra en varm, jordnær og ikke minst – ærlig artist. Hun trenger ikke noe staffasje eller glamorøse effekter, Vigdis, det holder med hennes nydelige stemme og naturlige vesen. Og vi takker og bukker.

Les mer

CECILIA VENNERSTEN

- stemmen bak den nydelige balladen «Det vackraste», er for lengst blitt trykt til sitt bryst av det norske folk. Derfor besøker hun oss igjen og igjen og igjen…… Etter hvert har hun også samarbeidet med flere norske artister som bl.a. Christian Ingebrigtsen, Lars Martin Myhre og ikke minst - Gaute Ormåsen. Det har ofte vært i forbindelse med TV, juleturneer og rene konserter. Men hun kommer også alene, og er blitt enormt ettertraktet til å synge under vielser eller i bryllup.

Les mer

MARIA MOHN

Maria Mohn er utdannet ved Norges Musikkhøgskole og har lenge jobbet som sanger, låtskriver, pianist, sangpedagog, skuespiller og kordirigent. Maria slapp sitt egenfinansierte debutalbum «Bli med meg» i september 2010 og fikk strålende kritikker. Maria har hatt ledende roller som skuespiller i «Bak vollene» og «Byoperetten» i Fredrikstad. Hun har sunget i den spellemannsnominerte vokalgruppa […]

Les mer

TONE AMUNDSEN STOKLAND – fiolinist til mange anledninger

Tone har studert fiolin i 6 år ved Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hun har vikariert i symfoniorkestre i Stavanger, Trondheim og Oslo. I mange år jobbet hun som Landsdelsmusiker i Narvik, og spilte der i strykekvartett, Nordnorsk kammerorkester og Nordkalotten symfoniorkester.

Les mer