KROGSTAD STORBAND DANS – stilfullt, elegant og meget dansbart!

For de som ønsker en aften med skikkelig swingmusikk og et fullblods storband med komplett besetning, er Krogstad et ypperlig valg. Ikke for det at de er så mye bedre enn andre storband, men de har forstått hva som må til for at dette skal fungere til dans.

Repertoaret er fullspekket med dansbar musikk innenfor flere stilarter, og de byr på seg selv. Spilleglede, og et ønske om å underholde publikum, kommer ærlig og oppriktig frem i deres opptreden. I tillegg kan de spe på med litt pop og rock-låter, og de har en ypperlig kvinnelig vokalist i Lise Mette Lindland.

Musikalsk leder Trond Nilsen, skal ha æren for at Krogstad Storband også er meget anvendelig som danseorkester. Han har plukket ut riktig låtmateriell, han vet hva som fungerer og swinger i bandet, og han passer på at man ikke tar «vann over hodet», slik som kanskje andre storband har en tendens til å gjøre.

“Krogstad Storband spiller folkelig, variert og dansbar swingmusikk som får de fleste ut på dansegulvet. Du må, bare simpelthen MÅ… ut å swinge deg til dette bandet!”