Mirror Image – kontante partymakers i rockeland

Mirror Image (MI) er et rockeband fra Sandefjord, som består av 8 medlemmer hvorav to korister. Dette betyr at MI vektlegger kvalitet i vokale arrangementer i tillegg til at bandet leverer låter av høy kvalitet.

Mirror Image spiller coverlåter av kjente og kjære rockeband og artister. God stemning er garantert når MI leverer partyrock av ypperste klasse. Bandet er også kjent for å lage egne versjoner av låter de fleste har et forhold til. Låtene hentes bl.a. av artister som Queen, Muse, Bon Jovi, Kings of Leon, Guns N’ Roses, Pink Floyd, Vamp, DumDum Boys, Jokke, CC Cowboys, m.fl. Ergo; Perler etter perler fra øverste hylle!

Tilstedeværelse på scenen er et nøkkelord for MI. Det er engasjerte musikere som ikke er redde for å gi av seg selv. Energien fra scenen smitter lett på publikum, som resulterer i allsang og partyrocking – all night long.

Referanser: “Fjordfesten” 2011, “Classic Rock Night” 2012 og 2016, forband for Postgirobygget på “Sommerkonsert på Seileholmen” 2015, og ikke minst 2 helger hvert år på “James Clark” – Sandefjords desidert beste utested.

Sjekk også bandet ut på : https://www.facebook.com/Mirror-Image-156457857699587/