THE TRICKSTERS – består av et mannskap med meget bred musikalsk erfaring

Et party- og backingband ble dannet i slutten av 2012, men til tross for sin korte levetid, har bandet allerede rukket å gjøre oppdrag for bedrifter som for eksempel Reitan-gruppen, Advokatkontoret Staff og Coca-Cola Norge, i tillegg til å få oppdraget som fast backingband for Carina Dahl. Bandets medlemmer har lang erfaring og har hver for seg gjennom sine tidligere engasjementer gjort oppdrag for flere av landets største event- og bookingbyråer.

Bandet behersker det meste av undersjangre som finnes i pop/rock-universet (alt fra folkeviser til moderne rock), noe som også reflekteres i listen over artister bandets medlemmer jobber/har jobbet med, som for eksempel: Vidar Busk, Askil Holm, Lise Karlsnes, Vinni, Tor Endresen, Stein Torleif Bjella, Alejandro Fuentes, Christel Alsos, Tone Damli Aaberge, Benedicte Brænden, Paal Flaata, Trine Rein, Elisabeth «Bettan» Andreassen, Øyvind «Elg» Elgenes, Monica Nordli, Harald Thune, Sunny, Tuva Sofie Andersen, Brennen Leigh, Roy Lønhøiden, m. fl.

Med en særs dyktig og allsidig vokalist på laget, samt to dyktige korister, er bandet like komfortable med å gjøre opptredener på egenhånd, som å fungere som backingband for mer profilerte artister.The Tricksters er fast backingband for Carina Dahl, og sammen kan de tilby en meget velsmurt totalpakke som dekker en helaften med underholdning.

Bandet gjør hovedsakelig oppdrag i eventmarkedet rettet mot næringslivet, hvor det kan opptre i mange forskjellige settinger, alt etter ønske/behov. Et eksempel på hvordan bandet på ulike måter kan flettes inn i programmet på et arrangement er:

  • En akustisk duoopptreden ved gjestenes ankomst i lokalene
  • Opptreden som backingband med Carina (evt. annen artist) senere på kvelden
  • Etter artistens opptreden fortsetter bandet å spille utover kvelden som partyband med et repertoar bestående av kjente coverlåter, tilpasset arrangementet og gjestene

Lytt gjerne til denne linken