KYRRE TEXNEAS – creator of Movements

Kyrre er lidenskapelig opptatt av fenomenet bevegelse og hvordan det er relevant på ulike områder i livet både profesjonelt og personlig, for individet, organisasjonen og samfunnet.

Dette praktiserer og deler han gjerne I sine foredrag, workshops eller rene underholdningsinnslag….

Kyrre Texnæs er danser og koreograf, og han var bl.a. med å etablere det internasjonalt anerkjente Jo Strømgren Kompani. Han er 8 ganger norgesmester i tennis og norsk kampmester i taekwondo.

Kyrre tilskriver suksessen mental trening fra han var 11 år og en ekstrem nysgjerrighet på bevegelse som fenomen. I over ti år har han formidlet kompetanse om nettopp bevegelse gjennom forestillinger, foredrag, workshoper og ulike prosjekter.

Kyrre er en unik kunnskapskilde for næringsliv, helsesektoren,  designmiljøer, kunstnere og musikere, om hvordan bevegelse er relevant for deres fagområde.

I barndommen tilbrakte Kyrre mange timer i foreldrenes skobutikk og  observerte mennesker gå omkring, og har siden vært fascinert av hvordan vi mennesker går framover, både bokstavelig talt og i billedlig forstand. Det vil si; hvordan vi navigerer oss gjennom livet.;

Her er hva Kyrre kan by på;

Inspirasjonsforedraget – «Alt er bevegelse»

Det er underholdende, energisk og informativt om fenomenet bevegelse.

“Alt er bevegelse” er perfekt dersom du ønsker å inspirere organisasjonen din til å tenke annerledes.

“Alt er bevegelse” illustrerer prinsipper for bevegelse både for individet/organismen og gruppen/organisasjonen.

Foredraget tar for seg hvordan vi mennesker både yter og nyter optimalt. Og om hvordan bevegelse er relevant for nettopp ditt fagområde. Varighet; 45-60 min.

Workshopen; «Spillet i mellomrommet»

Workshopen “Spillet i mellomrommet” er underholdende, energisk og informativt om bevegelse, kommunikasjon og samhandling.

“All is movement: communication” is a lecture/workshop where we focus closer on the dynamics of the group. The purpose is the have the participants being able to take the learnings into their daily working life.

Varighet; 90 min- 3 timer. Fokus; samhandling

Forestillingen; «Hurtigkurs i gangarter»

Den underholdende miniforestillingen “Hurtigkurs i gangarter er en underholdende miniforestilling om hvordan vi går og navigerer oss fram her i verden. Kyrre bidrar gjerne med å lage en passende introduksjon som passer konferansens tema.

Varighet; 10-20 min.

Forestillingen; «Hurtigkurs i dansestiler»

Dansegulvet er en fantastisk arena for humoristisk, absurd, og oppfinnsom mellommenneskelig kommunikasjon.

“Hurtigkurs i dansestiler” gir publikum en påminnelse om hvordan menneskets mer eller mindre bevisste behov uttrykker seg i bevegelser… Ofte med pinlig og latterlig gjenkjennelse og selverkjennelse blant publikum.

Varighet; 10-20 min. Kyrre bidrar også her gjerne med å lage en passende introduksjon som passer konferansens tema.