HANS PETTER MOEN OG KIM WIFLADT – to av Norges blideste og mest underholdende sangere

Hans-Petter Moen og Kim Wifladt har satt sammen en stemningsskapende underholdningspakke – og akkurat slik vi kunne forvente det; sprudlende og energiske. Enten opptrer kun de to, eller de tar med seg en pianist. Det gir mer spillerom og frihet til å variere deres program. Hver for seg er de også veldig ettertraktede artister og er ofte å se i en lineup for et show eller forestilling.

Sommeren 2013 samarbeidet de med Maria Mohn og Henning Stranden i et sommershow kalt «Showboys». Kritikken var strålende! Men først og fremst kjenner vi Hans Petter og Kim som en del av kvartetten Cheezy Keys. Den humormusikalske vokalgruppa har flere helaftens showoppsettinger på samvittigheten, de har opptrådt på en rekke programmer i TV-ruta, som bl.a. ”Beat for Beat” på NRK, ”Komiprisen” og ”Gullruten” på TV2. Med sin særegne musikalske humor har gruppa gjort seg bemerket og har også vært nominert til Komiprisen. Cheezy Keys er ofte blitt omtalt som den moderne versjonen av Dizzie Tunes i norsk underholdning.

Hans Petter Moen og Kim Wifladt har lang fartstid innen underholdning. Bl.a. var de med i den norske Grand Prix-finalen med bidraget ”I hear music” i 2006, den kom på 2. plass. De har gjort stor suksess innen eventmarkedet med deres varemerke – humor og musikk. En miks som viser seg å være en klar suksessoppskrift, en skikkelig stemningssetter.

Hans-Petter og Kim har en positiv fremferd og tilstedeværelse på scenen, noe som gjør at publikum raskt kommer i den rette stemningen.

Sommeren 2013 gikk de altså sammen med Maria Mohn og Henning Stranden i forestillingen «Showboys» og fikk uttalelser som; «Finpolert feelgood», «Showboys er rett og slett underholdning i gourmetklassen», «Vil bli husket som selve indrefiletene av underholdning i sommer». Det vil være mulig å få utdrag av dette showet tilpasset lukkede arrangement og events.