Hans Petter Moen & Kim Wifladt med partybandet Hot Rockets

16.05.2013 | Nyheter

Foran årets julebordsesong har denne sterke kombinasjonen laget en komplett helaften med underholdning fra gjestene kommer til de går.

To av Norges blideste og mest underholdende sangere, Hans-Petter Moen og Kim Wifladt, har sammen med partybandet Hot Rockets satt sammen en stemningsskapende underholdningspakke. Det starter med hyggemusikk til velkomst, serveres et forrykende humor- og showinnslag under middagen og det avsluttes med distinkt partymusikk fra Hot Rockets.

Hans-Petter og Kim kjenner vi fra humor- og vokalgruppen Cheezy Keys. De to humørsprederne har 3 helaftens showoppsettinger på samvittigheten, de har opptrådt på en rekke programmer i TV-ruta, som bl.a. ”Beat for Beat” på NrK, ”Komiprisen” og ”Gullruten” på TV2. Med sin særegne musikalske humor har gruppa gjort seg bemerket og har vært nominert til Komiprisen.
Hans Petter og Kim var også med i den norske Grand Prix-finalen med bidraget ”I hear music” i 2006, den kom på 2. plass.

Hot Rockets er et solid partyband med et vidtspennende repertoar med nærmest alt du kan tenke deg av partylåter. Bandet har bl.a. jobbet med artister som; Cee Lo Green, Allison Moyet, Michael Kiwanuka, samt en rekke av Norges mest kjente og kjære. Det er et ungt og vitalt band med stor spilleglede.