Dulpen & Hakan RRC`s Creedence Revival – bedre blir det ikke!

Et tributeband skal ikke nødvendigvis forsøke å låte akkurat som originalen, det er vel så viktig at man hyller sine forbilder på en respektfull og skikkelig måte. Virkelig viser gjennom coverlåtene at man har forstått uttrykket og har sjangerforståelsen. Men med Dulpen & Hakan får du alt – hele pakka. Nærmere Creedence Clearwater Revival kommer du ikke.

Det er samme nerven, det samme lydbildet og den samme spillegleden.

Lytt her;

Bad moon rising:

http://www.dulpenoghakanrrc.com/413834148

 Born on the Bayou:

https://www.youtube.com/watch?v=XU7yFOE5rP0

 Ja, det norske folket kjenner sin Creedence. Det er det ingen tvil om og det setter et tributeband på prøve.  Når DULPEN & HAKAN RRC kjører sin Creedence Revival-konsert, danser publikum foran scenen og alle kan tekstene. Andre står med et salig glis og blir sentimentale mens de minnes og gjenopplever fordums fester, forelskelser og hendelser. Have You Ever Seen The Rain, Proud Mary, Born On The Bayou, Lodi, Susie Q, Green River og alle de andre hitsene kommer som perler på en snor.

 Dulpen & Hakan RCCs er ypperlig til et event der man ønsker rock`n`roll og fullt øs fra første tone. Man kan kjøre det som en tilpasset minikonsert på 30-45 min, eller man kjøre komplett party og 2×60 min. Men det passer selvfølgelig til mange flere anledninger. Klubber, pub, festivaler og konsertsteder.

Bandet er selvhjulpne på teknikk.